Ali Koç: Biz susuyoruz, hesap vermesi gerekenler konuşsun

Ali Koç Fenerbahçe Spor haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, biz susuyoruz, şimdi hesap vermesi gerekenler konuşsun dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Fenerbahçe televizyonunda yayınlanan 3 Temmuz özel programında konuya dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, "Bu 3 temmuz, bizim için çok önemli. zira 2011 yılından beri ilk kez bir 3 Temmuz’da ayağımızdaki FETÖ bağından kurtulmuş, söylediği her sözün doğruluğu Yargıtay tarafından da kanıtlanmış olarak buradayız. O yüzden bu 3 Temmuz’da yönetim olarak bir karar verdik. Bu 3 Temmuz’da bambaşka bir mesaj olsun istedik. Fenerbahçeliler olarak 10 yıldır çok konuştuk, çok haykırdık, çok bağırdık, çok mücadele ettik. 27 aralık 2021’deyse Yargıtay bir karar verdi; Fenerbahçe’nin haklılığı resmen kanıtlanmış oldu! Devran döndü! Kim haklı, kim çamur attı apaçık ortaya çıktı ve ‘biz susuyoruz’ dedik!" ifadelerini kullandı.

Yargıtay kararına dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı, 27 aralık 2021’de açıklanan Yargıtay kararının ardından aslında Fenerbahçe’nin artık bir şey söylemesine gerek kalmadı! Bu konu tartışmaya kapanmıştır. Şimdi esas konuşması, hesap vermesi gerekenler, kumpası kuranlar, tuzağın parçası olanlar ve bu kumpastan kendilerine fayda sağlamaya çalışanlardır!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

3 temmuz Ali Koç fenerbahçe spor haberler