Ali Gücüm neden istifa ettiğini açıkladı

Ali Gücüm neden istifa ettiğini açıkladı

Galatasaray yönetiminde, Sportif A.Ş. üyesi olan Ali Gücüm, görevinden neden istifa ettiğini açıkladı. Kişisel işlerinden dolayı istifa ettiğini belirten Gücüm, "Fatih Terim'in yetkileri azaltıldı mı?" sorusunu da cevap verdi.

Galatasaray yönetiminde, Sportif A.Ş. üyesi olan Ali Gücüm, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

NEDEN İSTİFA ETTİ?

İstifa etme nedeni hakkında konuşan Ali Gücüm "Kişisel işlerimden dolayı, yönetim veya teknik ekipteki biriyle sorunum yok. Farklı bir şey olsa söylerim neden söylemeyeyim. Divan üyesiyim, ben medyatik olmayı sevmiyorum. Buradan yaratılacak bir hikayem yok. Kişisel yatırımlarımdan dolayı zamanım yoktu. Bana böyle bir şey yaptılar, o yüzden ayrıldım gibi bir durum da asla yok" açıklamasını yaptı

"FATİH TERİM'İN YETKİLERİ AZALTILDI MI?" SORUSUNA CEVAP

"Fatih Terim'in yetkileri azaltıldı mı?" iddiasına yanıt veren Ali Gücüm "Öyle bir şey yok. Fatih Terim bizim teknik direktörümüz değil futbol direktörümüz zaten. Fatih Hoca'nın futbol anlamında söylediği her şey yönetim içinde değerlendiriliyor. O böyle bir şey istedi, o da vermedi diye bir şey yok. Olsa derim yani. Hoca öyle istiyordu biz böyle istiyorduk falan gibi bir durum yok." dedi.

MUSLERA İDDİASINA YALANLAMA

"Fernando Muslera, Kayseri'ye gitmek istemedi diye bir konu vardı doğru mu?" sorusuna da yanıt veren Ali Gücüm "Muslera'yla ilgili öyle bir durum olmadı. Olsa yönetici olarak benim haberim olurdu zaten, ilk defa sizden duyuyorum bunu" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim Galatasaray