Alex Telles'i kiralayan Sevilla, Galatasaray'a teşekkür etti

İspanya La Liga Galatasaray
Alex Telles'i kiralayan Sevilla, Galatasaray'a teşekkür etti

İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Manchester United'ta forma giyen Brezilyalı sol bek Alex Telles'i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu ve ardından Galatasaray'a sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Sevilla'ya bir eski Galatasaray'lı daha!

İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, "Sevilla ve Manchester United, Alex Telles'in bir sezonluk kiralanması için anlaşmaya vardı." denildi.

Alex Telles, Sevilla'da 3 numaralı formayı giyecek.

 

SEVILLA'DAN GALATASARAY'A TEŞEKKÜR

Fernando ve Marcao'nun ardından Alex Telles'i de kadrosuna katan Sevilla, bir dönem Galatasaray forması giymiş 3 oyuncu için sarı-kırmızılı takıma sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

Sevilla'nın bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte o paylaşım:

Sevilla Galatasaray teşekkür

ALEX TELLES'İN KARİYERİ

Futbola ülkesinin Gremio takımında başlayan Telles, 2013/14 sezonunun devre arasında 6 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Sarı-kırmızılı takımda 1.5 sezon top koşturan ve bu süreçte 60 maçta 2 gol - 4 asistlik performans sergileyen Telles, 2015 yazında Inter'e kiralanmış, bir sonraki sezon da 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter'e satılmıştı.

Manchester United'ın iki yıl önce 15 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Brezilyalı savunmacı, İngiliz kulübünde geçirdiği iki yılda 50 maça çıktı ve 1 gol - 8 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Alex Telles Sevilla Galatasaray Marcao Fernando