Alex Moreno'dan Galatasaray'a olumsuz yanıt

Galatasaray
Alex Moreno'dan Galatasaray'a olumsuz yanıt

Sol bek mevkiisi için Galatasaray'ın transfer teklifinde bulunduğu isimlerden biri olan Real Betisli Alex Moreno'dan sarı-kırmızılı kulübe olumsuz yanıt geldi.

Galatasaray’ın devam eden sol bek arayışında son günlerde Layvin Kurzawa’nın ismi ön plana çıkarken, listede yer alan diğer oyuncu Alex Moreno ile ilgili olumsuz bir gelişme yaşandı.

Goal'ün özel haberine göre, Alex Moreno’nun önceliğinin gelecek sezon da Real Betis forması giymek. Moreno’nun yakın çevresinden alınan bilgilere göre, 28 yaşındaki oyuncu transfere yalnızca kendisinin de onay vereceği bir kulübe satılması halinde sıcak bakacak.

Moreno’yu 2019’da Rayo Vallecano’dan 7 milyon Euro karşılığında transfer eden Betis, ekonomik açıdan tatmin edici bir teklif gelmediği sürece Moreno’yu elden çıkarmayı düşünmüyor.

Geçen sezon La Liga'da 23 maçta görev alan Moreno, üç asist üretmişti.

KURZAWA İÇİN KULÜPLE ANLAŞILDI

Kurzawa, geleceğine dair kararını verdi.

Galatasaray, Kurzawa’nın kulübü PSG ile her konuda anlaşma sağladı. Fransız oyuncu Galatasaray’a ‘evet’ demesi halinde gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Fakat L’Equipe’in haberine göre Kurzawa, PSG’den ayrılmak için aceleci davranmıyor ve yoluna Premier Lig’de devam etmek istiyor.

Henüz bir İngiliz ekibinden teklif almayan 28 yaşındaki başarılı oyuncu, transfer döneminin sonuna kadar Ada’dan gelecek teklifleri bekleme kararı aldı.

Real Betis Galatasaray Galatasaray transfer haberleri