Alex de Souza, Jorge Jesus'a başarılar diledi

Fenerbahçe
Alex de Souza, Jorge Jesus'a başarılar diledi

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus'a başarı dileğinde bulundu.

Adını Fenerbahçe tarihine altın harflerle yazdıran Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus'a başarı diledi.

Sosyal medya hesabından Portekizli teknik adamın Kadıköy'de çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Alex de Souza, "Mister Jorge Jesus'a Türkiye'de bol şanslar. Umarım Portekiz ve Brezilya'da elde ettiği başarıları yakalarsınız. Brezilya'dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın." ifadelerini kullandı.

ALEX DE SOUZA'NIN FENERBAHÇE KARİYERİ

Alex de Souza, Fenerbahçe forması altında 9 sezonda 344 maça çıkmış ve 318 gole doğrudan katkı (171 gol - 147 asist) sağlamıştı.

Fenerbahçe taraftarı, Alex'e olan sevgisini göstermek için İstanbul'un Kadıköy semtindeki Yoğurtçu Parkı'na Brezilyalı oyuncunun heykelini dikmişti.

44 yaşındaki efsane futbol adamı geçtiğimiz yılın Nisan ayından bu yana ülkesinde Sao Paulo'nun B takımının teknik direktörlüğünü yapıyor.

Alex de Souza Jorge Jesus Fenerbahçe

Kaynak: Haber Global TV

Alex de Souza fenerbahçe Jorge Jesus Sao Paulo