Alex, Jorge Jesus'un yardımcı antrenörlük teklifini reddetti

Fenerbahçe
Alex, Jorge Jesus'un yardımcı antrenörlük teklifini reddetti

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jorge Jesus tarafından yapılan yardımcı antrenörlük teklifini geri çevirdi.

Record gazetesinin özel haberine göre, Alex de Souza, Fenerbahçe'de göreve başlayan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus tarafından kendisine yapılan yardımcı antrenörlük teklifini teşekkür ederek geri çevirdi.

Jorge Jesus'un Alex de Souza'yı hem sarı-laciverli takımı hem de ülkeyi tanıyor oluşu, kendisinin de takıma ve ülkeye alışma sürecini hızlandırması sebebiyle göreve davet ettiği belirtilirken, Alex'in bu teklifi teşekkür ederek "Orada bensiz de mükemmel bir iş çıkaracağını düşünüyorum" sözleriyle kibarca reddettiği kaydedildi.

Alex, Sau Paulo'nun U20 takımında teknik direktörlüğe devam edecek.

ALEX DE SOUZA'NIN FENERBAHÇE KARİYERİ

Alex de Souza, Fenerbahçe forması altında 9 sezonda 344 maça çıkmış ve 318 gole doğrudan katkı (171 gol - 147 asist) sağlamıştı.

Fenerbahçe taraftarı, Alex'e olan sevgisini göstermek için İstanbul'un Kadıköy semtindeki Yoğurtçu Parkı'na Brezilyalı oyuncunun heykelini dikmişti.

44 yaşındaki efsane futbol adamı geçtiğimiz yılın Nisan ayından bu yana ülkesinde Sao Paulo'nun B takımının teknik direktörlüğünü yapıyor.

Alex Jorge Jesus yardımcı antrenör

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus Alex de Souza