Alanyaspor'da yeni transferle yollar ayrıldı

Alanyaspor
Alanyaspor'da yeni transferle yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, kısa bir süre önce kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper Eduardo Bauermann'la yollarını ayırdı.

Alanyaspor, Temmuz ayının başında Santos'tan transfer ettiği 27 yaşındaki Brezilyalı stoper Eduardo Bauermann'ın sözleşmesini bugün feshetti.

Akdeniz ekibi sözleşme feshini TFF'ye bildirdi.

Santos formasıyla 78 maçta 5 gol - 2 asistlik performans sergileyen Eduardo Bauermann, Alanyaspor formasını resmi maçlarda hiç giymedi.

BAHİS ŞİKESİ İDDİASI

Itatiaia'da yer alan habere göre; Eduardo Bauermann Santos'ta oynadığı dönemde, 5 Kasım tarihinde Avai'ye karşı oynanan maçta bilerek sarı kart gördüğü için 10 bin dolar kazanç sağladı.

Bahis şikesi yaptığı tespit edilen Brezilyalı futbolcuya, Federasyon tarafından 360 gün futboldan men cezası verildi.

Aldığı cezanın ardından Santos'la sözleşmesini fesheden Bauermann, Süper Lig ekibi Alanyaspor'la anlaşmaya vardı.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Türkiye Futbol Federasyonu'yla görüştükten sonra CAS'a gittiği, verdikleri futboldan men cezasının Brezilya dışındaki ülkelerde de geçerli olmasını talep ettiği ve bunun onaylandığı belirtiliyor.

Alanyaspor'la Temmuz ayında sözleşme imzalayan Bauermann'ın lisansı 29 Ağustos tarihine kadar çıkartılamamış ve ilk 3 hafta forma giyememişti. Lisansı çıktıktan sonra 4. haftada Pendikspor'la oynanan maçta yedek kulübesinde yer alan Bauermann mücadeleyi süre alamadan tamamlamıştı.

Eduardo Bauermann Alanyaspor

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Eduardo Bauermann Alanyaspor transfer haberleri