Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Sadece 3 puan aldık, abartmaya gerek yok"

Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Sadece 3 puan aldık, abartmaya gerek yok"
FOTOĞRAF: AA

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından "Sadece 3 puan aldık, arada farklar çok yok ama abartmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'ı 3-1 yenen Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, çok iyi mücadele ederek hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tekke, "İlk yarıda her şeyden çok memnunum. İkinci yarının başında yorgunluk nedeniyle baskı yedik. Totalde tebrik edilecek bir mücadele. Hak ettiler. Zor bir deplasman. Böyle bir morale ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızın hepsini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Hala istedikleri seviyede olmadıklarının altını çizen Fatih Tekke, "Oynama cesareti benim için çok değerli. Birbirimizi daha iyi tanımaya çalışıyoruz. İyi antrenman yapıyoruz. Sevinebiliriz ama ciddi olmak ve çalışmak zorundayız. Normalleşmeye doğru gidiyoruz. Oyuncuların ve girenlerin verdiği enerji çok önemliydi. Gerçekten iyi çalışıyoruz" diye konuştu.

"SADECE 3 PUAN ALDIK"

Tekke, sadece 3 puan aldıklarını ve abartmaya gerek olmadığını belirterek, "Bazen delindiğimiz anlar oldu, pozisyon verdik onlarda ama çok fazla değil. İkinci yarı, beklediğimin dışında başladı. Beşiktaş'ın baskısı vardı. Geçişten iki gol bulduk. Beşiktaş takımı, ne olursa olsun 3-1 ile 3 puan almak önemliydi. Giren oyuncular çok ciddi enerji koydular. Sadece 3 puan kazandık evet ama öne doğru yaptığımız savunmada başarılı olduk.

Birkaç ikinci topta başarısızdık. Genel hatlarıyla enerjiden memnunum. İkinci yarının 3'te 2'sinden memnun değilim. Moral motivasyon açısından önemli 3 puandı. Pazartesi günü evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Umarım bundan daha fazla enerji koyarız. Normalleşmeye doğru gidiyoruz. Sadece 3 puan aldık, arada farklar çok yok ama abartmaya gerek yok" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Haber Global TV