Alanyaspor'lu Khouma Babacar kalp spazmı geçirdi

Alanyaspor
Alanyaspor'lu Khouma Babacar kalp spazmı geçirdi

Alanyaspor, bu sabah rahatsızlanan Khouma Babacar'ın kalp spazmı geçirdiğini duyurdu. Kulüp doktoru, Babacar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Alanyaspor'un Burdur'daki yeni sezon hazırlık kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcu Khouma Babacar'ın kalp spazmı geçirdiği açıklandı.

Alanyaspor'dan yapılan açıklamada, "Burdur kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcumuz Khouma Babacar’ın Burdur Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tetkiklerinde kalp spazmı geçirdiği tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ileri tetkikleri ve tedavisi Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde yapılacaktır" denildi. 

Alanyaspor'lu Khouma Babacar kalp spazmı geçirdi - Resim : 1

KULÜP DOKTORUNDAN BABACAR'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Anjiyo yapılan 28 yaşındaki Senegalli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten kulüp doktoru İsmail Yetkin, korkulacak bir durum olmadığını, Khouma Babacar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtirken, "Babacar'ı biz Alanya'daki sponsor hastanemize getirdik. Şu anda ileri tetkikleri yapılıyor. İlk yapılan tetkiklerde hayati bir tehlikesi yok. Medikal tedavisi var, yarın yapılacak ileri tetkikler sonrası size daha net bir şekilde cevap verebilirim. Ama şu an size söyleyebileceğim; hayati bir tehlikesi yok" dedi.

"GECE SAATLERİNDE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE BAŞVURDU"

Babacar'ın durumunun ilk nasıl fark edildiğiyle ilgili de bilgi veren Dr. Yetkin, "Gece yattığında mide bulantısı ve göğüs ağrısı hissettiğini söyledi. Gece beni aradı, ilk müdahalesini yaptım. Hastaneye götürdük. Orada çekilen ilk kalp grafisinde bazı şeylerden şüphelenildiğinden dolayı ileri tetkik ve tedavisi için başka hastaneye sevki uygun görüldü. Biz de sponsor hastanemize getirdik. Burada tedavisine başlandı. Şu anda ilk tetkiklerde hayati tehlikesi yok, onu net bir şekilde söyleyebilirim" diye konuştu.

KULÜPLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Fenerbahçe: A. Alanyaspor’un Burdur kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan ilk tetkikler sonucu kalp spazmı geçirdiği tespit edilen Khouma Babacar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Göztepe: Alanyaspor futbolcusu Khouma Babacar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Beşiktaş: Geçmiş olsun Khouma Babacar. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz.

Gaziantep FK: Khouma Babacar’a ve Alanyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Kaynak: Haber Global TV

Khouma Babacar Alanyaspor alanyaspor haberleri