Alanyaspor, Idrissa Doumbia ve Arnaud Lusamba'yı kadrosuna kattı

Alanyaspor
Alanyaspor, Idrissa Doumbia ve Arnaud Lusamba'yı kadrosuna kattı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Sporting CP'nin Fildişili ön liberosu Idrissa Doumbia'yı kiralık olarak, son olarak Amiens SC forması giyen Arnaud Lusamba'yı ise bonservisiyle birlikte renklerine bağladı.

Alanyaspor'da orta sahaya takviye.

Record gazetesinin haberine göre; Alanyaspor, Sporting CP forması giyen Fildişi Sahilli ön libero oyuncusu Idrissa Doumbia'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Akdeniz temsilcisi 24 yaşındaki oyuncunun 500 bin Euro'luk maaşını karşılayacak ve kiralama bedeli ödemeyecek.

Futbola ülkesinin ES Bingerville takımında başlayan ve sonrasında Anderlecht, Zulte Waregem, Akhmat Grozny, SD Huesca ve Sporting CP formalarını giyen Idrissa Doumbia, kulüp düzeyinde bugüne dek 151 resmi maça çıktı ve 3 gol - 3 asist üretti.

ARNAUD LUSAMBA DA ALANYASPOR'DA

Akdeniz temsilcisi, son olarak Amiens SC forması giyen ve sözleşmesi sona erdiği için serbest statüde bulunan 25 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Arnaud Lusamba'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Demokratik Kongo asıllı Fransız orta saha oyuncusu, Alanyaspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola AS Nancy altyapısında başlayan ve sonrasında OGC Nice, Cercle Brugge ve Amiens formalarını giyen Lusamba, kulüp düzeyinde bugüne dek 177 maça çıktı, 17 gol - 22 asist üretti.

Lusamba Alanyaspor

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Idrissa Doumbia Sporting CP Alanyaspor transfer haberleri