Alanyaspor, Damian Kadzior'u renklerine bağladı

Alanyaspor
Alanyaspor, Damian Kadzior'u renklerine bağladı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, La Liga takımlarından Eibar'da forma giyen Damian Kadzior'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Polonyalı sağ kanat oyuncusu Damian Kadzior ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı" ifadelerine yer verildi.

İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kendisi, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkasında forma giyiyor. Aynı zamanda Polonya Milli Takımı'nda da oynuyor. Sahada en iyi performansı sergileyeceğine inanıyorum" dedi. 

Transferi hakkında görüşleri sorulan Kadzior ise, "Burada olmaktan çok mutluyum. Sahada Alanyaspor'un başarısı için verebileceğim çok enerjim var. Takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Taraftarlarımıza da selamlarımı iletiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Kadzior, Dinamo Zagreb formasıyla iki sezonda 77 maçta görev almış ve 43 gole doğrudan katkı (21 gol - 22 asist) sağlamış, bu sezonun başında 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Eibar'a transfer olmuştu.

28 yaşındaki oyuncu, Eibar'da 8 maçta forma giydi ve 1 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Alanyaspor Eibar