Alanyaspor, 1860 Münih'ten Efkan Bekiroğlu'nu transfer etti

Alanyaspor
Alanyaspor, 1860 Münih'ten Efkan Bekiroğlu'nu transfer etti

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Almanya 3. Lig ekiplerinden 1860 Münih forması giyen merkez orta saha oyuncusu Efkan Bekiroğlu'nu kadrosuna kattı.

Haber Global - Dış Haberler

Konu hakkında kulübün resmi sitesinden açıklamada bulunan Sportif Direktör Günther Gorenzel, "Efkan'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için uzun zamandır çaba sarf ediyorduk, ancak artık onun Süper Lig'de oynama isteğini anlıyor ve kabul ediyoruz. Sezon bitene kadar bizimle olmaya ve takımı için her şeyini vermeye devam edecek. Gelecek için kendisine şans diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Transfer sonrası duyguları sorulan Efkan ise, "Profesyonel düzeyde futbol oynama hayalimi burada gerçeğe dönüştürdüm, o yüzden 1860 Münih her zaman kalbimde yer alacak. Kendimi her zaman bu kulübe ve şehre borçlu hissedeceğim. O yüzden sezonun son maçına kadar savaşacağıma ve her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Sonrasında bir diğer hayalim olan ana vatanımda, Türkiye'de futbol oynamaya odaklanacağım" şeklinde konuştu.

İki yıl önce Augsburg'un ikinci takımından ayrılıp 1860 Münih'in yolunu tutan Efkan Bekiroğlu, geçen süreçte 48 lig maçına çıktı ve 9 gol atıp 3 de asist üretti.

Alanyaspor 1860 Münih Efkan Bekiroğlu Alanyaspor transfer haberleri