Ahmet Nur Çebi'den 'UEFA başvurusu' açıklaması: Sorumuzu anlamamışlar, gelen cevap anlaşılabilir değil

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray
Ahmet Nur Çebi'den 'UEFA başvurusu' açıklaması: Sorumuzu anlamamışlar, gelen cevap anlaşılabilir değil

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig için UEFA'ya yaptıkları başvuru hakkında konuştu. Çebi, "Sorumuzu anlamamışlar. Gelen cevap anlaşılabilir değil. Bizim sorduğumuz sorunun anlaşılmış olduğunu düşünmüyoruz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemi değerlendirdiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çebi, Beşiktaş'ın deprem şehirlerindeki takımların maçlarıyla ilgili olarak UEFA'ya yaptıkları başvuru hakkında, "Süper Lig için UEFA'ya başvurduk. Sorumuzu anlamamışlar. Gelen cevap anlaşılabilir değil. Bizim sorduğumuz sorunun anlaşılmış olduğunu düşünmüyoruz. Biz onlardan görüş istedik. Bir kez daha başvuracağız. Eksik bir cevap geldi, yeni gelen cevabı sizlerle paylaşacağız" dedi.

Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"Ben Galatasaray başkanı gibi zafer sarhoşuyla çıkıp, '6 puan vereyim, 3 puan vereyim' diye konuşmam. E ver! Haksız aldığın penaltıları da ver bakalım görelim ligde kaçıncı oluyorsun.

TFF Başkanı'nı, Beşiktaş'ı rencide eden açıklamaları nedeniyle Tahkim Kurulu'na şikayet edeceğiz. Kendisini ayrıca TFF Genel Kurulu'nda da desteklemeyeceğim.

Avrupa'da başarıyı kovalamamız lazım. Avrupalı gibi düşünmemiz ve plan yapmamız lazım. Bunlar bir günde olacak şeyler değil. Uzun vadede başarılı olmak önemli. Camialar bu konuda destek olmalı. Bir senede başarı isteniyor.

"JESUS'UN ARKASINDA DURUN..."

Jorge Jesus Fenerbahçe’nin hocası, ifadeleri ortada. Bugün eğer Galatasaray şampiyon olduysa, Fenerbahçe’nin de katkısı var. Bilerek veya bilmeyerek. Jorge Jesus’un arkasında durun, adam bir şey anlatmaya çalışıyor. Adam benim dediğimi anlatmaya çalışıyor."

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Nur Çebi UEFA Beşiktaş Süper Lig