Ahmet Nur Çebi'den alt yapı açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den alt yapı açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni dönemde alt yapıya çok önem vereceklerini belirterek, "Alt yapının başına öyle bir isim getireceğiz ki taraftarlarımız da o zaman bu konuda ne kadar ciddi olduğumuzu görecekler" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bloomberg HT yayınında açıklamalarda bulundu.

Yeni dönemde alt yapıya çok önem vereceklerini belirten Çebi, "Alt yapının başına öyle bir isim getireceğiz ki taraftarlarımız da o zaman bu konuda ne kadar ciddi olduğumuzu görecekler. Camiamızın içinden biri olacak. Sergen Hocamız ile birlikte uyumlu çalışacaklardır. İsmini zamanı gelince açıklayacağız." şeklinde konuştu.

"TEK ÇARE SCOUT SİSTEMİ"

Scout sisteminin tek çare olduğunu belirten Çebi, "Artık bonservis olarak 5-6 milyon Eurolar ödemek yerine scout ekibimiz atıyorum Manisa'dan, Leverkusen'den genç çocukları keşfedecek 50-100 bin Euro'ya alacağız, düşük maaşlarla oynatacağız. İşte kurtuluş bu. O adamlarla çalışıp şampiyonluk önemli. Beşiktaş'ta gençler gelince her şey çözülebilir, bu bir aile meselesi. Tek çare scout sistemi." dedi.

"YABANCI OYUNCULAR İNDİRİME SICAK YAKLAŞMADI"

Yabancı oyuncuların maaş indirimine sıcak yaklaşmadıklarını söyleyen Çebi,"Karlarını sezon sonunda vereceklerini söylediler. Biz de onlardan gelecek cevabı bekliyoruz. Benim hedef olarak borcu azalmış, gelirleri düzenli ve huzurlu bir kulüp olmamız isterim. Bu olursa şampiyonluklar gelir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Mehmet Ekşi