Ahmet Nur Çebi'den Aboubakar açıklaması

Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den Aboubakar açıklaması

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar'la ilgili, "Kafamda netleşen şu, ben Beşiktaş'ı riske atamam. Beşiktaş'ın verebileceğinden fazla para veremem" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programında açıklamalarda bulundu.

Çebi, Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sona eren Aboubakar için şu ifadeleri kullandı:

Aboubakar Porto'da ağır sakatlık geçirdi. Mutsuz oldu. Ben zamanında çok seviyordum. Mevcut sakatlığında herhangi bir şey olduğunda, Beşiktaş'ın ağır yük taşımaması konusunda bir uzlaşı sağladık. O da Beşiktaş'a gelmeyi istedi, aldık. Hem onu kazandık hem de Beşiktaş kazandı. Geçen uçakta sohbet ettik, bana 'Üstümde hakkınız var, sayenizde futbola döndüm, futbol hayatımı geri kazandım' dedi. Çok naif ve kibar çocuk. Ben sözleşme konusunda Beşiktaş'ı riske atamam. Beşiktaş'ın verebileceğinden fazla para veremem. Maaş ödeyemezseniz futbolcu zaten oynamıyor ve o parayı da faiziyle alıyor. Taraftarlarımıza transfer dönemi için sesleniyorum. Baskı yok. Sabırla bekleyin."

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Vincent Aboubakar Beşiktaş transfer haberleri Aboubakar Beşiktaş