Ahmet Çalık kimdir, neden vefat etti? Ahmet Çalık ne zaman hayatını kaybetti?

Ahmet Çalık Galatasaray Konyaspor
Ahmet Çalık kimdir, neden vefat etti? Ahmet Çalık ne zaman hayatını kaybetti?

Ahmet Çalık'ın ölüm haberiyle spor camiası yıkılmıştı. 11 Ocak 2022 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaydeden milli futbolcu hayatı merak edilip araştırılıyor. Peki, Ahmet Çalık kimdir, neden ve ne zaman vefat etti sorularının yanıtları...

Bir dönem Galatasaray formasını da terleten Konyaspor'un milli futbolcusu Ahmet Çalık geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Saat 09.00 sıralarında meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden futbolcu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bedel karşılığında Galatasaray'a transferi gerçekleşmişti. 27 yaşındaki tecrübeli stoper Ekim 2020 tarihindeyse bedelsiz olacak bir şekilde Konyaspor'un yolunu tutmuştu.

Ahmet Çalık ne zaman ve neden öldü

Futbol kariyerine başkent ekibi Gençlerbirliği altyapısında başlayan 1994 doğumlu Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Son olarak da Konyaspor'un formasını terleten Çalık, 8 kez de A Milli Takım forması giymişti.

AHMET ÇALIK'IN AİLESİ

Babası Gümüşhaneli, annesi ise Ispartalı olan Ahmet'in kendinden 5 yaş büyük bir ağabeyi ve 11 yaş küçük bir kardeşi vardır. Babası kireç imalatçılığı yapmaktadır.

AHMET ÇALIK NE ZAMAN VEFAT ETTİ?

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık 11 Ocak 2022 tarihinde Ankara-Niğde otoyolunda geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Çalık spor haberleri Galatasaray Konyaspor