Ağır bir trafik kazası geçiren eski Real Madrid'li Freddy Rincon'la ilgili flaş gelişme

Trafik kazası futbol

Ülkesi Kolombiya'da trafik kazası geçiren eski Real Madrid'li futbolcu Freddy Rincon'un dururumun çok kritik olduğu kurtulmasının mucize olacağı belirtildi.

Kolombiya'nın Cali kentinde ağır bir trafik kazası geçiren Kolombiya Milli Takımı'nın eski kaptanı Freddy Rincon Imbanaca Kliniği'nde yoğun bakımda bulunuyor.

Aracına otobüs çarpan Rincon'un durumunun halen kritik olduğu belirtiliyor.

Oyuncunun arkadaşı Hamilton Ricard, Marca'ya yaptığı açıklamada Rincon'un ameliyatının 2 saat 45 dakika sürdüğünü belirterek "Görünümü iç açıcı değil. Allah'a dua ediyoruz, kararı o verecek. Beyin fonksiyonlarının çok azını kullanabiliyor. İyiye alamet bir şey yok. Eğer kurtarılırsa bu mucize olacak" diye konuştu.

Öte yandan kazada Freddy Rincon'un direksiyonda olduğu öğrenildi. Araçta biri 20 diğeri 43 yaşında iki kadının da bulunduğu ortaya çıktı. Aracın  Rincon'un üzerine kayıtlı olmadığı ve 6 ödenmemiş para cezası bulunduğu belirtildi. Sigortasının da yapılmadığı açıklandı.

Real Madrid döneminde Laudrup, Zamorano, Redondo ve Rincon
Real Madrid döneminde Laudrup, Zamorano, Redondo ve Rincon

Öte yandan Rincon'un 2013 yılında yine bir trafik kazası geçirdiği ve aracının kontrolünü kaybettiği, aracın devrildiği ortaya çıktı. Rincon'un o kazada da ağır yaralandığı ama iyileşmeyi başardığı belirtildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

freddy rincon Real Madrid kolombiya futbol trafik kazası trafik kazası görüntüleri