Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Adana Süper Lig
Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de haftanın kapanış mücadelesinde Adana Demirspor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Peki Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel kadro bilgileri

Son 9 maçında yalnızca 1 kez kaybeden, Karagümrük ve Çaykur Rizespor galibiyetleri ile moral elde ederek 40 puanla 3. sıraya yerleşen Adana Demirspor, Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş takımını misafir edecek. Mavi Şimşekler, taraftar desteğini arkasına alarak 3 puanı elde etmeyi ve serisini 3 maça taşımayı istiyor. 5 maçtır kaybetmeyen, Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor beraberlikleri ile de Avrupa potasından düşen, 37 puanla 7. sırada bulunan Beşiktaş ise zorlu Adana deplasmanında galibiyet hasretini sonlandırmayı, rakibiyle de puanları eşitlemenin derdini taşımakta.

ADANA DEMİSSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu sezon içerisinde Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla isabetli şut çeken ve gol atan takım olmayı başaran Adana Demispor Beşiktaş'ı misafir edecek. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak Adana Demirspor - Beşiktaş maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak zorlu karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Adana Beşiktaş maçı izle

ADANA DEMİRSPOR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Alper, Gökhan, Sinan, Belhanda, Vargas, Yunus, Balotelli

Beşiktaş: Ersin, Kerem, Vida, Montero, Rıdvan, Ghezzal, Atiba, Emirhan, Alex, Larin, Batshuay

Karşılaşmanın öncesinde ev sahibi ekip 40 puanla ligin üçüncü sırasında bulunurken, Beşiktaş ise 37 puanla yedinci sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER KİM?

Beşiktaş'ta sakatlıkları olan Josef de Souza ile Valentin Rosier, Adana Demir maçının kadrosunda bulunmuyor. Beşiktaş’ın ligde Antalyaspor ile oynamış olduğu maçta kırmızı kart gören Miralem Pjanic bu karşılaşma esnasında görev alamayacak. Göztepe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden başarılı futbolcu Oğuzhan Özyakup çekilen MR sonucuna göre gerilme ve ödem tespit edildi. Tedavisine başlanan Oğuzhan Özyakup, Adana Demirspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor Beşiktaş maçı hangi kanalda? Adana Demirspor Beşiktaş maçı izle maç izle