Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Yusuf Sarı için transfer açıklaması

Beşiktaş Transfer Adana Demirspor
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Yusuf Sarı için transfer açıklaması
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu belirtilen isimlerden birisi olan milli futbolcu Yusuf Sarı için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından transfer açıklaması yaptı.

Ligde istediği sonuçları alamayan ve zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş hem kadrosunu devre arası transfer döneminde takviye etmek hem de teknik direktör bulmak için arayışlarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlıların, kariyerini Adana Demirspor'da sürdüren milli futbolcu Yusuf Sarı ile ilgilendiği ve Adana temsilcisiyle görüşmelere başlandığı iddia edilmişti.

Yusuf Sarı'nın formasını giydiği Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, transfer iddiaları hakkında kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Murat Sancak, milli futbolcu için kendilerine herhangi bir teklifin ulaşmadığını belirterek, "Yusuf Sarı ile ilgili Beşiktaş'tan bana ve kulübe ulaşan bir teklif yok ve görüşme de yok. Şu anda yurt dışından ilgilenen takımlar var ve görüşmeler devam ediyor. Ederini bulursa, futbolcu da gitmek isterse hayırlı olsun deriz" ifadelerini kullandı.

11 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

Yusuf Sarı bu sezon Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 21 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 gol - 9 asistlik performans ortaya koydu.

A Milli Takım formasını ilk olarak 12 Eylül 2023 tarihinde Japonya ile oynanan hazırlık karşılaşmasında giyen 25 yaşındaki futbolcu, Ay-yıldızlılarda toplamda 4 maçta forma şansı buldu ve 1 gol - 1 asistlik katkı sağladı.

Marsilya altyapından yetişen Yusuf Sarı, Süper Lig'e 2019 yılında Trabzonspor formasıyla adım atmıştı.

Kaynak: Haber Global TV