Aboubakar'dan videolu mesaj alan minik Emir'in büyük heyecanı

DHA
Beşiktaş düzce

Düzce'de günlük hayatta giydiği kıyafetlerine, Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'ın adını yazarak kendi isteği ile cuma namazına giden 9 yaşındaki Muhammed Emir Sönmez'in mutluluğu kameralara yansıdı. İşte Aboubakar'ın ona gönderdiği o video...

Düzce'de yaşayan 9 yaşındaki Muhammed Emir Sönmez, tişörtlerinin arkasına çeşitli kalemler ile 'Aboubakar' yazarak cuma namazına gitti.

Küçük çocuğu fark eden Beşiktaşlı Ali Özmen, kendi olanakları ve Beşiktaş derneklerinden topladığı formaları Muhammed Emir'e götürerek hediye etti. Hediyeleri alan Muhammed Emir, büyük heyecan ve sevinç yaşadı.

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldız futbolcusu Aboubakar da, Muhammed Emir'in kendisine olan hayranlığını ve sevgisini karşılıksız bırakmadı. Aboubakar bir video çekti ve videoyu yine Ali Özmen aracılığıyla Muhammed Emir'e ulaştırdı.

Aboubakar, Fransızca konuşarak çektiği videoda ''Günaydın Muhammed, bana gösterdiğin sevgi için çok teşekkür ederim. Bilmelisin, ben de aynı şekilde seni çok seviyorum. Umarım onun istediği gibi olur. Ailene de bol sevgiler. Tekrar teşekkürler. Ben de seni seviyorum. Kendine iyi bak" ifadeleri kullanıldı.

Futbolcunun konuşması, Beşiktaş Kulübü'nde görevli tercümanlar tarafından Türkçe'ye çevrildi. Bu ses kaydedilen video ile birlikte aileye gönderildi.