Aboubakar'dan flaş açıklamalar

Beşiktaş
Aboubakar'dan flaş açıklamalar

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta bu sezon 16 gol, 5 asiste imza atan Vincent Aboubakar şampiyonluğun ardından konuştu:

"Beşiktaş'a yeniden getirdikleri için başkana teşekkür ediyorum. Hayat felsefemde sürekli kendime hedefler koyuyorum. Oğluma iyi bir baba olmak isterim. Hedefimiz vardı. Futbolcu bireysel bir sporcu. Bireysel olarak bütün futbolcular kendi üzerimize düşeni yaptık. Çok fazla etken var. Aşçısından, yönetimine kadar. Herkesin şampiyonluktaki büyük payı var.  

"ODAMA GİDİP DUA ETTİM"

Göztepe maçının ikinci yarısını izleyemedim. Odama gidip dua ettim. Biz şampiyon olmadan lig bitmeyeceğine inanıyordum ve şampiyon olduk.

Beşiktaş bizim için çok özel kulüp. Avrupa bazında ilk şampiyon olduğum kulüp. Zor bir sözleşme kabul ettim. Hedefim vardı, şampiyon olmak istiyordum. Acı çekmeden hiçbir şey olmuyor. İnancımla birlikte bir şeyler başardığımı düşünüyorum. Buraya insanları mutlu etmeye geldim.

"ÇOK KİŞİNİN EMEĞİ VAR"

Sergen Yalçın takıma enerjisini yansıttı. Şampiyonlukta çok kişinin emeği var. Kaybettiğimiz maçtan sonra Rosier ağladı. Çok fazla ufak detay var.

Deplasmanda yaptığımız maçta asisti ben yaptım, Atiba gol attı. Benim için gollerden değerliydi bu asist. 

"FİNALDE OYNAMAYACAĞIM"

Herhalde oynamayacağım. Tedavim vardı. Ağrılarım daha da azaldı. Hocama 'Milli Takım'a da beni çağırmayın' dedim.

KONTRAT AÇIKLAMASI

Kontratımda sakatlıktan sonra 30 maç maddesi olduğunu öğrendim. Ondan sonra öğrendim. 4 hafta içinde konuşmalar başladı. Herkes 'Oynaman lazım' dedi. Ben de yardımcı olmak istiyordum. Ben bir fedakarlık yaptım. Sakatken maça çıktım. Beşiktaş’ta kalmak istiyorum ama kulübün ve menajerimin anlaşması lazım.

Vincent Aboubakar Beşiktaş