Abdürrahim Albayrak'tan transfer açıklaması

Galatasaray Abdurrahim Albayrak
Abdürrahim Albayrak'tan transfer açıklaması

Galatasaray ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak, sponsorluk anlaşmasında transer ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray, Damat Tween ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreni sonrasında kulübün ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. 

TRANSFER AÇIKLAMASI

Basın mensuplarının sponsorluk anlaşması dışında transfer ile ilgili de sorduğu soruya da cevap veren Albayrak "Galatasaray Kulübü'nde transfer bitmez. 2 haftalık bir sürecimiz var. Bir limitimiz var onu aşmamaya çalışıyoruz. Sadece Galatasaray'ın değil Türkiye'de kulüplerin yaşadığı en büyük sorunlardan bir tanesi bu limitler. Galatasaray'ın transfer yapabilmesi için oyuncu satması gerekiyor. Birçok futbolcumuza teklif geliyor. Biz bu performansla devam ettikçe Ocak ayında Galatasaray'da ne istenmeyen futbolcu kalır, ne de menajerler Galatasaray'ın kapısından ayrılır." ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANI KOCA'YA 'SEYİRCİLİ MAÇ' ÇAĞRISI 

Maçların seyircisiz oynanması ile ilgili de konuşan Albayrak "Seyircisiz futbolun ne tadı var, ne tuzu. Sağlık Bakanı'ndan şunu rica ediyorum; %30 olsun, %25 olsun %40 olsun veya localar olsun. En azından seyirci sesi sahaya yansısın. Önümüzdeki haftalarda bu sorunun da çözüleceğini umut ediyorum ve dua ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Abdürrahim Albayrak Galatasaray