Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması: 5 maçta bu sorgulanmaz

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçının sonunda yaptığı açıklamada, "Antrenörlüğüm sorgulanamaz. Tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. 3 yıllık imza attım 5 maçta bu sorgulanmaz" dedi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Wolverhampton'a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK BURAYA GELDİM"

Avcı şu ifadeleri kullandı: 

"Antrenörlüğüm sorgulanamaz. 20 senede bütün sınavları vererek, her kademede çalışarak, tırnaklarımla kazıyarak buraya geldim. Son 10 sene şampiyonluğa oynayan takımlar 2'şer defa beni istediler ve ben başka bir takımla son 3 sene şampiyonluğa oynadım. Ben buraya tüm sınavları vererek geldim. 5 haftayla benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. 10 senede Beşiktaş istemedi beni sadece, ben de burayı istedim oyunculara ve kendime güvenerek.

"5 MAÇTA BU SORGULANMAZ"

Ben buraya gelirken oyuncu grubuna, Beşiktaş taraftarına ve tarihine inanarak geldim. Ben hiçbir zaman vazgeçmedim. Bugün son dakikada mağlup olmasak bile zihinsel olarak bizi yukarı çekecekti. Pazar günü kazanıp başka şeylerin peşinde gitmeye devam edeceğiz. Ben Beşiktaş başkanı ve yönetimiyle 3 yıllık imza attım. İmzamı hem gönlüme hem gönüllere attım. 5 maçta bu sorgulanmaz. Türk futbolunun sorunu antrenör değiştirmek değildir. Birçok şey konuşulur, hepsini de biz biliriz."

Beşiktaş Abdullah Avcı UEFA istifa