Boupendza'dan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe Galatasaray Hatayspor
Boupendza'dan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması

Krasnodar'a transferi son anda iptal olan Hatayspor'un Gabonlu yıldızı Aaron Boupendza, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisinin kendisi adına bir onur olduğunu söyledi.

Hatayspor'un golcü oyuncusu Aaron Boupendza, Trtspor'a açıklamalarda bulundu.

Sakatlığıyla ilgili konuşan Boupendza, "Şimdilik süreç iyi işliyor. En kısa sürede umarım tekrar arkadaşlarıma yardım etmek için sahalara öderim" dedi.

Krosnodar'a transferinin neden gerçekleşmediği sorusuna ise Boupendza, "Krasnodar ile iyi bir süreçteydik. Ama olmadı. Demek ki olmaması gerekiyordu. Buradaki amacım öncelikle sezonu burada bitirmek. Çalışmalarımı bunun için devam ettiriyorum. Burada süreç tamamlandığında Krasnodar veya başka bir takım olabilir" şeklinde yanıt verdi. 

İsminin Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anıldığının hatırlatılması üzerine Gabonlu oyuncu, "Öyle büyük kulüplerin isimlerin geçmesi, büyük kulüplerin beni istemesi önemli bir şey. Ama bu süreç içerisinde önemli olan takımımdaki başarımın devam etmesi. Burada sözleşmem devam ediyor: Burada sözleşmem devam ederken işim dışında bşka bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Burada sezonu bitirmek için elimden geleni yapacağım. Ondan sonra sürece bakacağım" ifadelerini kullandı. 

Bundan sonraki hedefleri için ise Boupendza, "Süper Lig, ligler arasında önemli. Gelecekte Türkiye'de devam eder miyim, etmez miyim bilinmez. Avrupa'nın büyük ligleri de var. Hatayspor gelecekte ne olacak, ona da bakarız. Futbolda her şey çabuk değişebiliyor. Önemli olan buradaki görevimizin tamamlanması" diye konuştu. 

Gabonlu yıldız 'Süper Lig'in en iyi kalecisi kim?' sorusuna, 'Altay Bayındır'; 'Süper Lig'de en beğendiğin forvet kim?' sorusuna ise 'Vincent Aboubakar" yanıtlarını verdi.

Hatayspor Aaron Boupendza Galatasaray fenerbahçe Boupendza Fenerbahçe Boupendza Galatasaray