Ay-yıldızlılarımızdan Almanya'ya evinde futbol dersi!

A Milli Takım Almanya futbol
Ay-yıldızlılarımızdan Almanya'ya evinde futbol dersi!

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Almanya'yı oynadığı muhteşem futbolla 3-2 mağlup etmeyi başardı.

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Almanya ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Almanya henüz 5. dakikada Kai Havertz'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra oyuna ağırlığını koyan A Milli Takımımız, Ferdi Kadıoğlu'nun 38. dakikada attığı golle skorda eşitliği sağladı.

Ay-Yıldızlılarımızda milli formayı ilk kez bu maçta sırtına geçiren Kenan Yıldız, 45+2. dakikada ceza sahası sol çaprazından muhteşem bir golle takımımızı 2-1 öne geçirdi ve soyunma odasına bu skorla önde girdik.

A Milli Takım

Almanya, 49. dakikada Niclas Füllkrug'un kaydettiği golle skoru 2-2'ye getirdi.

Mücadelenin 71. dakikasında Almanya ceza sahasında arka direkte topla buluşan Abdülkerim, topu bekletmeden içeriye çevirmek istedi ancak Kai Havertz topu eliyle kesti. Yapılan VAR incelemesi sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Yusuf sarı, topu kaleci Trapp'in solundan ağlarla buluşturarak Ay-yıldızlılarımızı bir kez daha öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve A Milli Takımımız sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Türkiye A Milli Takımı

DAUM'DAN A MİLLİ TAKIM KAMPINA ZİYARET

Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik direktör Cristoph Daum, hazırlık maçında bu akşam Almanya ile karşılaşan A Milli Takım'ın kampına maç öncesinde ziyarette bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre bu akşam Almanya ile hazırlık maçında karşılaşacak A Milli Takım'ın Berlin'de kamp yaptığı otele gelen Daum, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile bir araya geldi.

Daum, Montella'ya milli takım görevinde başarılar dilerken, görüşmenin ardından Alman teknik adama, futbolcuların imzaladığı Türkiye forması hediye edildi.

Daum A Milli Takım

Kaynak: Haber Global TV