A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'tan 'ayrılık' yorumu

A Milli Takım EURO 2024 Elemeleri
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'tan 'ayrılık' yorumu

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Galler galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Kuntz, hakkında çıkan 'ayrılık' söylentilerine de yanıt verdi.

A Milli Takımımız EURO 2024 Elemeleri'nde Samsun'da karşılaştığı Galler'i 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Geleceği hakkında basında sıklıkla 'ayrılık' söylentileri çıkan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Kuntz, hiçbir şeyin milli takımdan daha önemli olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Atmış olduğumuz önceki tohumların yeşerdiğini gördük bugün. Taktiktsel olark beklentilerimiz sahaya yansıttılar. Golü attık, fazlasıyla mutluyuk ama golü iptal etmeleri bizi tedirgin etti. Kırmızı kartla oyunun gidişatı değişti. 10 kişiye karşı oynadık. Sabırlı olmak çok önemliyid. Devre arasında bğtün detayşarı konuştuk ve oyuna daha sabırlı bir şekide girmemiz gerektiğini konuştuk.

Taraftar inanılmaz maça adapte oldu. Takımı strese ve sabırsızlığa sokmadılar. Oyunun gidişatına göre tepki veren bir taraftar vardı. Her şeyin geliştiğini ve büyüdüğünü söylüyordum. İnsanlar dışarıdan göremeyebilir ancak ben bunun bugün sahaya yansıdığını düşünüyorum. Burada önemli olan çok fazla olayın gidişatını çok başarıya yormamak. Gidişatı sakin tutup genele odaklanmalıyız ve rehavete kapılmadan performansımızı sergilemeye devam etmeliyiz.

"EYLÜL AYINI SEVİNÇLE BEKLİYORUM"

"Benim neden devam etmeyeceğimi anlayamadım. Çok iyi bir yoldayız. Geçen sene benzer bir zamanda 4 maç kazanmıştık ve yine benim gitmem gerektiği yazıları çıkmıştı. Yarın belki yine bu şekilde yazılar çıkabilir. Ben burada olmaktan ve bu takımla çalışmaktan mutluyum. Bu takımdaki gelişimi ben görüyorum. Buradaki insanlara iyi bir milli takım sunduğum için gururluyum. Hiçbir şey milli takımdan daha önemli değildir. İzini dört gözle bekliyorun ama eylül ayını da sevinçle bekliyorum."

Kaynak: Haber Global TV

türkiye EURO 2024 Elemeleri Türkiye Galler maçı stefan kuntz Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz