95 milyon euro'luk yıldız Mourinho'dan haber bekliyor, İngiliz basını az önce duyurdu

Fenerbahçe Manchester United Transfer
95 milyon euro'luk yıldız Mourinho'dan haber bekliyor, İngiliz basını az önce duyurdu
FOTOĞRAF: Reuters

İngiliz basınında yer alan haberlerde Manchester United'da forma giyen Brezilyalı yıldız Antony'nin Fenerbahçe'ye transfer olabileceği belirtildi.

Süper Lig'de 13 Eylül'de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde Avrupa basınından Türk takımları ile ilgili transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Juventus'tan Filip Kostic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin adı önemli bir isimle daha anılıyor.

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Manchester United'da forma giyen Antony'yi kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Brezilyalı yıldızın forma rekabetinde Rashford, Garnacho ve Diallo'nun gerisine düştüğü ve bu sezon henüz süre alamadığı için takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Antony ile Ajax'ın yanı sıra Fransa, İspanya ve Suudi Arabistan'dan takımların da daha önce ilgilendiği fakat bu ilginin transfere dönüşmediği ifade edildi.

Manchester United'ın 2022'de 95 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Antony'nin takımdan bonservisiyle gitmesine izin vermeyeceği fakat kiralama opsiyonuna sıcak bakabileceği bildirildi.

Haberde Antony'nin kariyerini canlandırabilmek için Mourinho'nun çalıştırdığı Fenerbahçe'ye transfer olmasının doğru bir hamle olabileceği yorumu yapıldı.

24 yaşındaki oyuncunun 'Kırmızı Şeytanlar'dan haftalık 200 bin pound kazandığı hatırlatıldı.

Brezilyalı milli futbolcu geçen sezon ManU'da toplamda 38 maça çıktı ve 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi.