81 il ve Kıbrıs'tan toplanan birer avuç toprak Kadıköy'e geliyor

Spor haberleri Fenerbahçe Adana 01

Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla 81 şehir ve Kıbrıs'tan toplanan birer avuç vatan toprağını Kadıköy'e getiriyor.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Fenerbahçe kulübü, Türkiye Cumuhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle ülkenin 81 şehrinin yanı sıra Kıbrıs'tan toplanan birer avuç toprağın Kadıköy'e doğru yola çıktığını duyurdu.

Sarı-lacivertli ekip paylaşımını "Sonsuza dek, Cumhuriyet" ifadeleriyle tamamladı.

100 ÖĞRENCİ STADI GEZDİ

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 5 okulda eğitim gören 100 öğrenci, Fenerbahçe'nin stadyum ve müze turuna katıldı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki ziyarette Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu, Şehit Öğretmen Nurgül Kale Ortaokulu, Beyhan Şenyuva İmam Hatip Ortaokulu, Paşaköy Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda eğitim gören 100 öğrencinin yanı sıra; Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Dursun Teyran ve Özel Bürodan Selim Öztürk ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri ve öğretmenler yer aldı.

ADANA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN ETKİNLİK

Adana Fenerbahçeliler Derneği de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

Cumhuriyet ve Fenerbahçe marşlarının çaldığı etkinlikte üyeler hem Atatürk'ü andı hem de "Cumhuriyetimiz daim olsun" yemini etti.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ'NDE PANEL

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Fenerbahçeli Sporcular Derneği iş birliği ile düzenlenen "Cumhuriyetin 100. yılında Spor ve Fenerbahçe" paneli dün üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Organizasyona Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, eski yöneticilerden Turhan Şahin, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, sporcular, şube sorumluları, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, Ali Y. Koç'u girişte meşalelerle karşılarken, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar'a da çiçek verdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fenerbahçeli Sporcular Derneği Başkanı Turgut Gür, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hülya Aşçı ve Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Arat birer konuşma yaptı.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Kadıköy Kıbrıs cumhuriyetin 100.yılı