Galatasaray'a yalvardılar: Lütfen alın.. Son dakika Galatasaray transfer haberleri 17 Haziran

Galatasaray transfer haberleri
Galatasaray'a yalvardılar: Lütfen alın.. Son dakika Galatasaray transfer haberleri 17 Haziran

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık seçimleri beklenirken bir yandan transfer çalışmaları sürüyor. İşte dikkat çeken o transfer haberleri... İşte 17 Haziran Perşembe son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'dan son dakika transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımda bütün faaliyetler başkanlık seçimine endekslendi. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri ve GS'nin 2021 transfer listesi. 17 Haziran Perşembe.

Galatasaray, sözleşmesi sona erince bonservisine sahip Benfica'ya dönen Gedson'u tekrar kiralamak istiyor. Fatih Terim'in, "Devam etmeli" raporunu verdiği Portekizli orta saha, 19 Haziran'da seçilecek yeni yönetimin ilk mesai harcayacağı transfer olacak. Ancak Portekiz'den gelen haberler, sarı-kırmızılıların Gedson Fernandes planını bozacağa benziyor. Benfica cephesi, 22 yaşındaki yıldızı kamp kadrosuna dahil etti. (Sabah)

Saracchi ile yollarını ayıran, dün de Emre Taşdemir ile sözleşme imzalayan Galatasaray, direkt ilk 11 oynayacak sol bek için çalışmalarını sürdürüyordu. Cimbom'un gündemine, Boca Juniors forması giyen Frank Fabra girdi. Kolombiyalı futbolcu için Sarı-Kırmızılılar 3,5 milyon doları gözden çıkardı. İşte detaylar…

West Ham United, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Andrey Yarmolenko'yu Galatasaray'a teklif etti. Oyuncu önerisi teklif mektubunda, istemesi durumunda 18 milyon sterlin’e alınan Yarmolenko’nun 8 milyon sterlin’e Galatasaray’a gönderilmesi için görüşmelere başlanmasına hazır olunduğu belirtildi. West Ham, Yarmalenko'dan kurtulabilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirtti. 

Mısır kulübü Zamalek, Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde hata yaptığı için genç oyuncu, ocak ayında serbest kalabilecek.Kulübün eski teknik direktörü ve bir zamanların yıldız oyuncusu Ahmed Hossam Midao yaptığı açıklamada, Zamalek kulübünün Mustafa Mohamed'in sözleşmesini resmi olarak belgeleyemediği için oyuncunun ocak ayında serbest kalacağını söyledi.

Terim'in istekleri

Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'nın açıklanmasının ardından 4 transferin daha duyurulması bekleniyor. Marcao ve Muslera ile sözleşme uzatan Galatasaray, Emre Akbaba'ya da imza attırmak üzere. Ömer Bayram'ın da sözleşmesinin uzatılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Takıma yeni katılacak oyuncular ise Keçiörengücü'nde oynayan Barış Alper Yılmaz, Bursaspor'dan Batuhan Kör ve İsmail Çokçalış ile Sırp 10 numara Lazar Tufegdzic. Öte yandan kiralık sözleşmesi sona eren Saracchi Leipzig'e döndü. 

Alex Moreno transferinde de gelişmeler yaşanıyor. Transferin seçim sonrası duyurulması bekleniyor. Galatasaray'ın Moreno ile yetinmeyeceği aynı bölgeye bir transfer daha yapacağı kulislerde konuşuluyor. 

Galatasaray'ın stoper için istediği Mert Çetin'in transferi ise zora girdi. Hellas Verona oyuncu için 7 milyon euro talep etti.

Galatasaray için Kuzey Avrupa ülkelerinde oyuncu izleyen Johan Elmander, Parken'da oynanan Danimarka Finlandiya maçını izledi. Christian Eriksen'in yaşadığı dramatik olay nedeniyle herkesin yakından takip ettiği karşılaşmada, Fin takımının stoperi Daniel O'Shaughnessy'yi mercek altına aldı. Danimarka akınlarını güçlü hamleleriyle bertaraf eden sol ayaklı İrlanda asıllı oyuncunun tarzını beğendi. Elmander'in, 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili, sarı-kırmızılı kulübe kapsamlı bir rapor sunacağı ifade edildi.

Ramos iddiası kuvvetleniyor

Real Madrid ile Sergio Ramos arasında sonu gelmeyen bir sözleşme yenileme süreci yaşanıyor. İspanyol ekip kaptana, son olarak 1 yıllık sözleşme ve 6 milyon euro teklif etti. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, eğer 3 yıllık sözleşme olursa 6 milyon euro'ya oynamak istediğini söyledi. Bu ortamda Radio Sevilla'da ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başarılı futbolcuyu, Sevilla'nın transfer etmek istediği belirtilirken karşısında güçlü bir rakip olduğu da dile getirildi. Programda, "Galatasaray da Sergio Ramos'u Osmanlı topraklarına götürmek istiyor" denildi. Sergio Ramos'un menajerinin birçok takıma oyuncu için haber yolladığı belirtilirken Galatasaray'ın da bu takımlardan birisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin şu aşamada yıldız oyuncuyla ilgili bir tasarrufunun söz konusu olmadığı belirtildi.

Fransızlar'ın gözü Kerem'de... Önceki sezon 24 Erzincanspor'la 2.Lig'e çıkma mücadelesi veren Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a transfer olmuş ve çok kısa sürede A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Fransız ekibi Marsilya da, EURO 2020 kadrosunda da yer alan 22 yaşındaki oyuncunun peşine düşmüştü. İtalya maçında Marsilya scoutları tribünde yer alırken, Kerem o karşılaşmanın kadrosuna alınmamıştı. Buna rağmen bir başka Fransız temsilcisi Lyon'un da başarılı futbolcu için devreye girdiği ve EURO 2020 boyunca bu iki ekibin gözlemcilerinin Kerem'i yakından takip edeceği öğrenildi.

Soner Gönül mü geliyor?

Galatasaray, bu sezon TFF 1.Lig'de Keçiörengücü formasıyla 34 maçta 3 gol ve 4 asistle oynayan sol bek Soner Gönül’e kanca attı. Sarı-Kırmızılı altyapısından yetişen 24 yaşındaki Soner’i, Cim Bom 11'i zorlayacak rotasyon oyuncusu olarak düşünüyor. Soner'in, Ankara temsilcisiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk hamleleriyle transfere giren Cim Bom için Tunus basınından bir iddia geldi. La Presse'te yer alan habere göre Galatasaray, Espeance'te görev yapan Ben Romdhane için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 21 yaşındaki orta saha Tunus'ta geleceğin yıldızı olarak görülüyor.

Devre arasında Brentford'dan kiralanan Halil Dervişoğlu, Aslan'da gösterdiği performansla A Milli Takım'la EURO 2020'ye gitmişti. Cim Bom, genç oyuncunun bonservisi için İngiliz ekibiyle görüşürken, İspanyol ekibi Alaves'in de transfer yarışına dahil olduğu kaydedildi.

Avusturya’nın Kronen Zeitung gazetesi Beşiktaş, Galatasaray ve Juventus’un genç yetenek Tarık Muharemovic için kapıştığını iddia etti. Şu anda Bosna'nın U21 takımında olan genç stoperin babası Rasim,“Evet, bu doğru. Tüm bu kulüpler bizimle iletişime geçti. Ve ilgilerini dile getiren daha birçok kulüp var. Telefon şu anda susmuyor” dedi.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Cim Bom, Hibernian forması giyen genç savunmacı Ryan Porteous'u gündemine aldı. Sarı-kırmızılı takım, 22 yaşındaki Ryan Porteous için 1 milyon Pound teklif etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın talip olduğu Hannibal Mejbri için Manchester United'ın kararını verdiği öğrenildi. Dış basında yer alan haberlere göre United, oyuncuyu Galatasaray'a kiralayacak. 

Lerma, Galatasaray veya Valencia'dan birinin teklifini kabul etmeyi düşündüğünü açıkladı. 

The Sun, Galatasaray'ın Newcastle United'da forma giyen Jacob Murphy'yi kadrosuna katmak istediğini yazdı. 

Kaynak: Haber Global TV

Son dakika Galatasaray transfer haberleri gs transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri Galatasaray haberleri gs haberleri transfer futbol galatasaray transfer listesi 2021 gs transfer haberleri Fatih Terim