Sergen Yalçın'ın imza şartı... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 7 Haziran

Beşiktaş transfer haberleri
Sergen Yalçın'ın imza şartı... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 7 Haziran

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Siyah-beyazlı kulüpte Sergen Yalçın ile ilk görüşme yapıldı. Yalçın imza için şart koydu. Takımda kalacak ve gidecek isimler belirlendi. Golcü transferinde sıcak gelişmeler var. İşte 7 Haziran son dakika BJK transfer iddiaları.

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Siyah beyazlı ekip transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Beşiktaş için transfer iddiaları 7 Haziran.

Beşiktaş, Almanya'nın dikkat çeken ismi Erkan Eyibil'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Geçen yılı Go Ahead Eagles'da geçiren 19 yaşındaki futbolcuyla Başakşehir de ilgileniyor. 

Edin Dzeko hamlesiyle dikkat çeken Beşiktaş, İtalyan basınına konu oldu.  Roma'daki maaşı 7,5 milyon euro olan Boşnak golcüye Los Angeles Galaxy'nin de talip olduğu belirtildi. 

Sergen Yalçın'ın bir isteği var

Sergen Yalçın; Mensah, Douglas, Boyd ve Lens ile devam etmek istemediğini yönetime bildirdi. Sergen Yalçın yeni sözleşmeye imza atmadan önce Beşiktaş'ın transfer limitinin yükseltilmesini talep etti. 

Beşiktaş, Valentine Rosier konusunda Sporting Lisbon ile anlaşma aşamasına geldi. Son detaylar konuşuluyor. Eğer transfer gerçekleşmezse Beşiktaş, Aleix Vidal'ı alacak. 

Kanadalı golcü Cyle Larin'e 2 Rus takımı talip oldu. CSKA Moskova ve Spartak Moskova'dan Beşiktaş 11 milyon euro talep etti. 

Cezayir Milli Takımı kampında olan Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta kalmak istediğini bir kez daha ifade etti. Siyah-beyazlı takım ile Leicester City arasındaki görüşmeler sürüyor. 

Suat Serdar iddiası

Bundesliga'dan düşen Schalke 04'ün başarılı Türk oyuncusu Suat Serdar için Beşiktaş, Huub Stevens'tan yardım istedi. 24 yaşındaki oyuncunun en azından 1 yıllığına kiralanması bekleniyor. 

İspanyol golcü Diego Costa'nın menajeri Pedro Santos, As gazetesine “Oyuncumun derdi para değil. Öyle olsa bir Arap ülkesine giderdi. Şampiyonlar Ligi nedeniyle tercihi Türk kulübü olacak” açıklamasında bulundu. Oyuncunun Beşiktaş'a önerildiği biliniyor.

Al-İttihad takımı Aboubakar'a 4 milyon euro'luk bir teklif sundu. Kamerunlu golcünün bu teklifi cazip bulduğu ve Suudi Arabistan'a gitmeyi kabul edeceği öne sürüldü.

Beşiktaş, River Plate ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki golcü oyuncu Santos Borre’yi gündemine aldı. İtalya'dan bazı kulüplerin de Kolombiyalı oyuncunun peşinde olduğu iddia edilirken, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi’ne katılacağı için avantajlı olduğu söyleniyor.

Dorukhan'ın yeni takımı

Beşiktaş ile sözleşmesi biten milli futbolcu, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı. EURO 2020 sonrasında İspanyol ekibiyle resmen sözleşme imzalaması beklenen Dorukhan Toköz, 2018’de Eskişehirspor’dan sadece 150 bin Euro’ya geldiği siyah beyazlılarda 3 sezonda çıktığı 71 karşılaşmada 3 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Rıdvan Yılmaz için Stuttgart ve Hoffenheim'ın devrede olduğu öğrenildi. Beşiktaş oyuncusuyu isteyen kulüplerden 5 milyon euro talep ediyor. 

Beşiktaş'ın yerli oyuncu kontenjanı için Kasımpaşa'da forma giyen 28 yaşındaki Yusuf Erdoğan'la ilgilendiği iddia edildi. 

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Al-Ahly'nin Mısırlı yıldızı Mohamed Sherif için resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Beşiktaş, oyuncuyu iki yıl kiralamak adına bir görüşme gerçekleştirirken Al-Ahly'nin bu teklife sıcak yaklaşmadığı aktarıldı. 

Beşiktaş yönetimi, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Steven Caulker'a resmi teklifini iletti. Siyah-beyazlı formayı giymeye oldukça yakın olan İngiliz stoper, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi ilk transferi olmaya en yakın aday. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 32 karşılaşmaya çıkan Caulker, 3 gol attı ve 2 asist yaptı.

Adem Ljajic'in CSKA Moskova'ya transferini olumlu karşılayan Sergen Yalçın, geçen yılı kiralık geçiren Güven Yalçın'ın takımda tutulmasını Umut Nayır'ın ise teklif gelmesi halinde satılmasını kabul etti. Beşiktaş, Adem Ljajic'in yerini ise Galatasaray'dan ayrılan Gedson Fernandes ile doldurmak istiyor. 

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan, 3 milyon euro bonservis istenen Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Lille'in transfer listesine girdi. 

Ersin Destanoğlu'nun Avrupa'ya transfer olması durumunda yerine Mert Günok ile anlaşılmak üzere. Alternatifi ise Pavlenka olarak belirlendi. 

Kenan Karaman bitti gibi

Kenan Karaman'ın menajeri Beşiktaş'ın çağrısı üzerine İstanbul'a geldi. İddialara göre Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da görüşme yapmak istediği konuşuluyor.  Beşiktaş oyuncuya 3 yıllık sözleşme sunacak. 

Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Nabil Bentaleb'in Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Bentaleb 26 yaşında ve 6 - 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor. 

Beşiktaş'ın 5 yıllık sözleşme imzalayacağı 17 yaşındaki Makedon kanat oyuncusu Besar Gudjufi İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolünden geçmesinin ardından genç oyuncunun imzayı atması bekleniyor. 

Beşiktaş transfer haberleri 

Siyah-beyazlı ekip 1 yıl daha oynamaya sıcak bakan Atiba Hutchinson ile anlaşmaya çok yakın. Oyuncunun yıllık ücretinin artırılması hedefleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Perulu oyuncu Andre Carrillo iddiası gündeme geldi. Bu yıl da bu transferin gerçekleşmesi beklenmiyor.

Sol bek için Laxalt iddiası

Milan'ın geçtiğimiz yıl Celtic'e kiraladığı Diego Laxalt ile yollarını ayıracağı ve Uruguaylı sol beke Beşiktaş'ın talip olduğu öğrenildi. 

Öte yandan Ukrayna basını savunma oyuncusu Pape-Alioune Ndiaye için Beşiktaş, Trabzonspor ve Hatayspor'un mücadele ettiğini yazdı. Vorskla Poltava ile sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki oyuncuyla West Ham, Braga ve Lille de ilgileniyor. 

Stoper için yerli oyuncu alternatifi ise Abdülkerim Bardakçı. Konyaspor ile iyi bir sezon geçiren 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'de her yıl transferde adı geçen Edin Visca için Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi. Siyah beyazlı ekibin Başakşehir'e Lens, Orkan, Boyd ve 3 milyon euro teklif edeceği öne sürüldü.

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ın 3 yıllık sözleşme karşılığı Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. Alanyspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ın Beşiktaş'a transferinin Haziran ayında açıklanması bekleniyor. 

Beşiktaş'a döneceği iddia edilen Brezilyalı yıldız Talisca, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. 

ANAHTAR KELİMELER: beşiktaş transfer listesi 2021, son dakika beşiktaş transfer haberleri, beşiktaş haberleri, süper lig transfer haberleri, 7 haziran beşiktaş transfer, beşiktaş, bjk transfer haberleri, son dakika beşiktaş transfer iddiaları, bjk transfer listesi

Kaynak: Haber Global TV

beşiktaş transfer listesi 2021 son dakika beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş haberleri Süper Lig transfer haberleri Beşiktaş bjk transfer haberleri... son dakika beşiktaş transfer iddiaları beşiktaş golcü adayları bjk transfer bjk transfer listesi