YENİ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024: Hamster Kombat günlük kombo, şifre ne?

HABER MERKEZİ
Hamster Kombat Teknoloji Haberleri Kripto para
YENİ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024: Hamster Kombat günlük kombo, şifre ne?

Hamster Kombat'ın 24 Temmuz tarihli günlük şifre kombosu büyük bir merakla bekleniyordu. Peki, Hamster Kombat nedir ve yeni şifre ne, nasıl kullanılır?

Hamster Kombat 24 Temmuz yeni şifre ve kombosu ne ve nasıl kullanılır sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz 2024 tarihi için belli oldu. Özellikle kripto para meraklılarının ilgilendiği Hamster Kombat oyunu son son zamanların dikkat çeken konuları arasında yer alıyor. Hamster Kombat oyununda, 1 milyon coin kazanmak ve kombinasyonu tamamlamak için günlük olarak şifre günlük olarak kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. İşte Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz 2024!

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024

Hamster Kombat oyuncuları, bugünün günlük şifresi olan "BIP" ile 24 Temmuz 2024 tarihinde, 1 milyon coin kazanma fırsatını yakaladı. Hamster Kombat dünyasında oyunseverlere sunulan bu günlük şifre, oyunculara ekstra avantajlar ve ödüller sağladı. Her gün güncellenen şifrelerle Hamster Kombat dünyasında ilerleyen oyuncular, oyun içindeki başarılarını daha da artırma şansına sahip oluyor.

Hamster Kombat oyununun, 24 Temmuz 2024 tarihli "HOLD" şifresinin Mors alfabesi ile yazılışı şu şekilde:

H: ● ● ● ●

O: ▬ ▬ ▬

L: ● ▬ ● ●

D: ▬ ● ●

Hamster Kombat, 24 Temmuz günlük şifresi olan HOLD kelimesinin, mors alfabesiyle dizlimi şu şekilde;

● ● ● ▬ ▬ ▬ ● ▬ ● ● ▬ ● ●

GÜNLÜK KOMBO KARTLARI

Hamster Kombat oyununda 5 milyon coin kazandıran, 23 Temmuz 2024 günlük kombo kartları, “Hamster Youtube Channel, Bitcoin Pizza Day, Mİnigame”

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE NASIL KULLANILIR?

Hamster Kombat oyununda 1 milyon coin kazandıran günlük şifreyi kullanmak çok kolay. Kullanıcılar ana ekranda yer alan “Günlük Şifre” bölümüne dokunduklarında şifrenin girileceği ekrana yönlendiriliyor. Günün şifresini girmek için “kırmızı renkli alana” uzun ve kısa dokunuşlar yaparak mors alfabesiyle günün şifresi yazılıyor. "—" işareti yaklaşık 1 buçuk saniye basılı tutularak, "•" işareti ise ekrana anlık dokunarak elde ediliyor. Şifre doğru yazıldığında oyuncular Hamster Kombat’ta 1 milyon coin kazanıyor.

Hamster Kombat, son güncellemesiyle birlikte günlük şifre giriş sürecini yeniledi. Artık kullanıcılar, ana ekran üzerinden "Günlük Şifre" bölmesine dokunduklarında özel bir arayüzle karşılaşıyorlar. Arka planın kırmızıya dönüşmesiyle birlikte şifre girişine başlanabilen yeni sistemde, her bir harfi mors alfabesi yönergelerine göre girmek mümkün.

Kullanıcılar, günlük şifreyi öğrendikten sonra her harf için uzun veya kısa dokunuşlar yaparak ekrandaki alanda basılı tutuyorlar. Her harf doğru girildikten sonra ekranda görüntüleniyor. Şifre mors alfabesiyle tam haliyle girildiğinde günlük 1 milyon ödül hesaba yansıtılıyor.

HAMSTER KOMBAT NEDİR?

Hamster Kombat, sanal bir kripto borsasını yöneterek Hamster coin çıkarabileceğiniz viral Telegram tabanlı bir kripto oyunudur.