Yargı dizisi 86. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı yeni bölüm izle! Yargı son bölüm tek parça full izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yargı Kanal D Dizi Haberleri
Yargı dizisi 86. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı yeni bölüm izle! Yargı son bölüm tek parça full izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 86. bölümü 10 Mart 2024 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 86. Bölüm Full izle.

Yargı dizisinin 86. bölümü Kanal D ekranlarında 10 Mart pazar günü yayınlandı. Haberimizin devamında KanalD Yargı 86. bölüm izle linkini bulabilirsiniz. Dizi haberleri...

YARGI 85. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yargı'nın 3 Mart 2024 Pazar günü yayınlanan 85. Bölümünde İclal Savcı, Yekta ile ilgili bir açığı yakalarken Çınar, dernekle bağlantısı yüzünden Ilgaz tarafından tutuklanarak cezaevine yollanıyor! 

Ceylin Çınar’ı bulmak ve kurtarmak için çıktığı yolda kendi geçmişine çarpmıştır. Diğer taraftan Ilgaz da hiç beklenmedik ihaneti ile kahrolduğu Çınar’ı aramaktadır. Ceylin ve Ilgaz’ı çıktıkları yolun sonunda birleştiren acı gerçek bütün aileyi de sarsmaya yetecektir.

Kadir’in ve Mustafa’nın öldürülmesiyle başlayan bütün cevapsız sorular “dernek” üzerinde birleşmiştir. Ilgaz ve İclal’in ayrı ayrı baktıkları dosyalar ve araştırma süreci ortaklaşmak zorundadır. Fakat günün sonunda derneğin altından Ceylin ve Yekta’nın da çıkması her iki dosyayı da unutturacak yepyeni bir gizem açacaktır.

Dernekle ilintisi ortaya çıkmasın diye Yekta’nın yapacağı beklenmedik hamle İclal’in tüm dikkatini ve düşmanlığını ona çevirmesine yol açacaktır. Üstelik Yekta’nın geçmişten gelen, tanıdık bir müttefiki de vardır artık...

En yakınlarından gelen her türlü acıya birlikte göğüs geren Ceylin ve Ilgaz için bazı ailevi bağları gevşetme zamanıdır. Öte yandan onları ve tüm aileyi tekrardan bir araya getiren zaman da gelmiş çatmıştır; Mercan’ın ilk doğum günü...  Ne var ki herkesin mutlu olduğu bugün, bazıları için en mutsuz günlerin başladığının habercisidir.

KanalD Yargı 86. bölüm izle

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

YARGI OYUNCU KADROSU

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

YARGI YENİ BÖLÜM İZLE

Yargı dizisinin Kanal D'de 10 Mart günü yayınlanan 86. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

Yargı 86. Bölüm Full İzle Linki