Yargı dizisi 83. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı yeni bölüm izle! Yargı son bölüm tek parça full izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yargı Kanal D Dizi Haberleri
Yargı dizisi 83. Bölüm Full İzle! Kanal D Yargı yeni bölüm izle! Yargı son bölüm tek parça full izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın 83. bölümü 18 Şubat 2024 pazar günü yayınlandı. Yargı dizisinin yeni bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. Yargı 83. Bölüm Full izle.

Yargı dizisinin 83. bölümü Kanal D ekranlarında 18 Şubat pazar günü yayınlandı. Haberimizin devamında KanalD Yargı 83. bölüm izle linkini bulabilirsiniz. Dizi haberleri...

YARGI 82. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ilgaz ile konuşması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. İçinde bulunduğu hayatla ve kaderinin onu dönüştürdüğü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz’a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.

Yiğit’in ölü bulunması herkeste bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün aile şüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uğraşırken, diğer yandan yanı başındaki Yekta’nın bile ondan bir şeyler sakladığını öğrenecektir.

Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir’in gizli servetine ulaşmak üzeredir. Çınar ise yeni edindiği dernek arkadaşları ile iyiden iyiye kaynaşmaktadır. Kürşat’ın ona getireceği ölüm haberi Çınar için bambaşka bir yolun işaret fişeği olacaktır.

Fırat’ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz’ın ilişkisinde bir gedik açmıştır. Sınanmayı kendisine kader edinmiş ilişkileri bu sorunla da baş edebilecek güçtedir. Fakat bu kez aralarındaki mesafenin boşluğu kolay kolay dolacak gibi gözükmemektedir.

KanalD Yargı 83. bölüm izle

YARGI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Suzan Güverte

Yönetmen: Ali Bilgin

1. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları

Senaryo: Sema Ergenekon

Müzik: Toygar Işıklı

YARGI OYUNCU KADROSU

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Arslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne)

YARGI YENİ BÖLÜM İZLE

Yargı dizisinin Kanal D'de 18 Şubat günü yayınlanan 83. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

Yargı 83. Bölüm Full İzle Linki