Yalı Çapkını 66. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Yalı Çapkını Star TV Dizi Haberleri
Yalı Çapkını 66. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümü Star TV ekranlarında 19 Nisan 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmış altıncı bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 66. bölümü yayınlandı. Dizinin altmış altıncı bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 66. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... Dizi haberleri...

YALI ÇAPKINI 65. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yataktaki manzara ev halkının kanını dondururken, güvenliğin işini yeterince iyi yapmadığına düşünen Ferit, Abidin'e çok öfkelenir. Hattuç ise geçmişteki bir anıyı anlatarak esas tehdit edilmek istenen kişinin kendisi olduğunu söyler. Yaşanan bu olaydan etkilenen Hattuç, kimsenin zarar görmemesi için evde sıkı yönetim ilan eder.

Ökkeş'in ölüm haberi Akın'ın intikam planları yapmasına neden olur. Kötü gelişmeleri engellemek isteyen Ferit ve Akın karşı karşıya gelir. Seyran'ı elinden geldiğince mutlu etmeye çalışan Ferit, ona büyük ve anlamlı bir sürpriz hazırlar. İkili gelecekteki güzel günler için çabalamayı sürdürürken, Akın bu mutluluğu bozacak büyük bir plan için harekete geçer.

Yalı Çapkını 66. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 19 Nisan günü yayınlanan 66. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM FULL İZLE