Yalı Çapkını 64. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Star TV Yalı Çapkını Dizi Haberleri
Yalı Çapkını 64. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümü Star TV ekranlarında 22 Mart 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmış üçüncü bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 64. bölümü yayınlandı. Dizinin altmış üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 64. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... Dizi haberleri...

YALI ÇAPKINI 63. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ferit ve Seyran arasındaki buzlar erise de, Seyran çözmeleri gereken problemler olduğunu söyler. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması evde bomba etkisi yaratırken, ona en büyük destek torunu Ferit'ten gelir. Bu evlilik gerçekleşirse evdeki gücünü tamamen yitireceğini düşünen İfakat, kan donduran planları değerlendirmeye alır.

Geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isteyen Halis Ağa ve Hattuç, evlilik sürecinde her şeyin usulüne göre hiçbir eksik olmadan ilerlemesin ister. Kazım ise halasının verdiği bu kararla neye uğradığını şaşırır. Seyran'ın kıymetini daha iyi anlayan Ferit, onu her konuda destekleyip etrafında pervane olur. Pelin ile Kaya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Nişan günü Hattuç'u Kazım'dan istemek Ferit'e düşerken, Hattuç'un mehir olarak istediği şey herkesi şok eder.

Yalı Çapkını 64. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 29 Mart günü yayınlanan 64. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 64. BÖLÜM FULL İZLE