Yalı Çapkını 63. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yalı Çapkını Star TV Dizi Haberleri
Yalı Çapkını 63. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümü Star TV ekranlarında 22 Mart 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmış üçüncü bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 63. bölümü yayınlandı. Dizinin altmış üçüncü bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 63. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... Dizi haberleri...

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Orhan'ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozar. Kaya'nın Suna'ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurur. Kaya'nın Suna'ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım'ı çok öfkelendirir ve soluğu Korhan'ların evinde alırlar ancak Suna'dan hiç beklemedikleri bir tepki görürler.

Kazım'ın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyran'ı Kazım'dan çekip alır. İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlatır. Seyran’ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkilerken, Kont Ziya'nın da yardımıyla Ökkeş’i etkisiz hale getirirler. Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran'ı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalışır.

Yalı Çapkını 63. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 22 Mart günü yayınlanan 63. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 63. BÖLÜM FULL İZLE