Yalı Çapkını 60. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yalı Çapkını Star TV Dizi Haberleri
Yalı Çapkını 60. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

Yalı Çapkını dizisinin 60. bölümü Star TV ekranlarında 1 Mart 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmışıncı bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 60. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 60. bölümü yayınlandı. Dizinin elli beşinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 60. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... Dizi haberleri...

YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yaşananlar ve ortaya çıkan gerçeklerle zorlu bir süreçten geçen Ferit, Seyran'a hissettiği sevginin ne denli büyük olduğunu daha iyi fark eder.Orhan'ı hapisten kurtarabilmek için geçmişteki anlaşmazlıkları bir kenara bırakan Halis Ağa, Kont Ziya ile bir araya gelir. Fikriye'nin söylediklerinden etkilenen Suna, Ferit ile Seyran arasındaki ilişkinin gidişatını değiştirebilecek önemli hamleler yapar. Babasının baskılarına isyan eden Seyran, Kazım'ın onun için hazırladığı sürprizle şaşkınlığa uğrar. Orhan'ın hapisten kurtulmasını isteyen Seyran, bu meseleyi çözebilmek için kalbinin sesini susturmayı göze alırken, onunla yeni bir başlangıç hayali kuran Ferit, şok olacağı bir gelişmeyle karşı karşıya kalır.

Yalı Çapkını 60. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YENİ BÖLÜM İZLE

Yalı Çapkını dizisinin ATV'de 1 Mart günü yayınlanan 60. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 60. BÖLÜM FULL İZLE