Yalan 4. Bölüm İzle Full Kanal D Yalan dördüncü bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yalan Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Yalan 4. Bölüm İzle Full Kanal D Yalan dördüncü bölüm tek parça izle

Yalan dizisinin dördüncü bölümü 17 Haziran 2024 Pazartesi günü Kanal D'de yayınlandı. Yalan'ın 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yalan dördüncü bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalan dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Yalan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Yalan 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

YALAN DİZİSİ 3. BÖLÜM KONUSU

Zehra’dan son anda kurtulan Melike, Hazal’ın varlığını daha fazla saklayamaz. Duru ve Melike arasında da Kerim sayesinde beklenmedik bir iş birliği doğar. Melike’nin giderek güçlenmesinden korkan Berrin ve Hülya, Melike’yi etkisiz hale getirecek bir plan kurar.

Diğer tarafta Haluk da Hazal’ı kendi cephesine çekerek, Berrin’in sakladığı gerçeklerin izini sürmeye başlar. Melike’nin Hazal’ın başını büyük bir beladan kurtarmasıyla ikilinin arasında gerçek bir sıcaklık doğar. Diğer yandan Melike, Duru’yu da tasarım yarışması için destekler ve hep yanında olur. Yarışmanın final gecesinde Melike hayatının en büyük şaşkınlığını yaşayacaktır: Yoksa Duru kendi kızı mıdır?

Kanal D Yalan 4. bölüm izle

YALAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalan’ın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

YALAN DÖRDÜNCÜ BÖLÜM İZLE

Yalan dizisinin Kanal D'de 17 Haziran 2024 Pazartesi günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YALAN 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ