Yalan 3. Bölüm İzle Full Kanal D Yalan üçüncü bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yalan Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Yalan 3. Bölüm İzle Full Kanal D Yalan üçüncü bölüm tek parça izle

Yalan dizisinin üçüncü bölümü 10 Haziran 2024 Pazartesi günü Kanal D'de yayınlandı. Yalan'ın 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yalan üçüncü bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yalan dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Yalan'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Yalan 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

YALAN DİZİSİ 2. BÖLÜM KONUSU

3 Haziran Pazartesi günü yayınlanan Yalan dizisinin 2. bölümünde Melike, Hazal'ın kızı olmadığından şüpheleniyor!

Berrin ve Hazal’ın yaşadığı büyük tartışmanın ardından Melike, Berrin’in Hazal’la ne derdi olduğunu merak eder. Berrin’in Hazal’a verdiği paranın ortaya çıkmasıyla da Melike tam anlamıyla deliye döner. Berrin’in tavırları Duru’yla Haluk’u da huzursuz eder. Gerçekleri anlamak isteyen Haluk, Melike’ye öyle bir teklifte bulunur ki, başta Duru olmak üzere, herkesin hayatı baştan sona değişecektir.

Kadir, Melike’nin karşısına çıkıp, ağabeyinin intikamını almaya kalkar. Ancak bu hiç de kolay değildir. Kadir’den habersiz olarak harekete geçen Zehra ise Melike’nin karşısına dikilir. Bu defa Melike için tüm yollar kapanmış gibidir.

Kanal D Yalan 3. bölüm izle

YALAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalan’ın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

YALAN İKİNCİ BÖLÜM İZLE

Yalan dizisinin Kanal D'de 10 Haziran 2024 Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümünü ( üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YALAN 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ