Yabani 35. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani NOW TV Dizi Haberleri
Yabani 35. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin otuz beşinci bölümü 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 35. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 35. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 34. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman’ın tek bir amacı vardır: Rüya’yı kurtarmak! Rüya gerçekte kim olduğunu bile anlatamadığı, kendisine inanmayan insanların arasında kilit altındadır. Ve tehlike gitgide büyümektedir. Şebnem’i kontrol altına aldığını zanneden Serhan için ortadan kaldırması gereken tek risk Rüya kalmıştır. Yaman, Rüya’yı zamanında bulabilecek midir; yoksa genç kız da annesi gibi Serhan’ın eline mi düşmek üzeredir?

Serhan’ın yakayı ele vermesi, bütün çocuklarının onun gerçek yüzünü görüp Yaman’ın yanında olmasına bağlıdır. Çağla bir yandan da Yakup tarafından köşeye sıkıştırılmış durumdadır. Asi ve Alaz duruma müdahale ederler. Alaz’ın kardeşini korumak için yaptığı hamle aşkın sınırlarını zorlayacak türdendir.

Yaman, kardeşlerini yanına çekmek için ya hep ya hiç dedirtecek bir oyun kurar. Fakat sırlarla ördüğü duvarlar yıkıldıkça Serhan’ın artık cüret etmeyeceği hiçbir şey kalmamıştır.

NOW TV Yabani 35. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 25 Mayıs günü yayınlanan 35. bölümünü ( otuz beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 35. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ