Yabani 28. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani Dizi Haberleri NOW TV
Yabani 28. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin yirmi sekizinci bölümü 26 Mart 2024 Salı günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 28. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 28. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 27. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman’ı öldürmenin ve Asi’yi kurtaramamış olmanın ağır yükü, Alaz’ın omuzlarına çökmüştür artık. Zafer’in gönderdiği videoyu izleyen Serhan, soluğu oğlu Alaz’ın yanında alır. Fakat Alaz, Serhan’ın Zafer’e yardım ettiğini biliyordur artık ve babasını elinin tersiyle iter. Tek bir amacı vardır, Yaman gibi Asi’yi de kaybetmemek! Ve bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Herkes küçük Melek’in peşindeyken, bu masum kızı korumak Yaman’ın Rüya’ya mirasıdır. Rüya bu mirasa sıkıca sahip çıkar. Melek’i en çok da Serhan’dan koruması gerektiğini anlamak üzeredir. Vicdanı ile mantığı arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Serhan, kararını çoktan vermiştir bile.

Neslihan ise oğlunun öldüğünü kabullenmez. Güven’le beraber Yaman’a ait bir izin peşine düşer. Herkesin hedefinde Zafer Demirhan vardır artık. Bu kabus bir an önce bitmek zorundadır! Cesur hem çocukluğunun hem de Yaman’ın intikamını alma motivasyonuyla dönüşü olmayan bir çıkmaza girer. Herkesin gerçek yüzü tek tek ortaya çıkarken, geçmişten gizli bir yardım eli uzanır. Tüm bu yaşanılanlar kiminin sonu, kimininse başlangıcı olacaktır.

NOW TV Yabani 28. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 26 Mart günü yayınlanan 28. bölümünü ( yirmi sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 28. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ