Yabani 26. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yabani NOW TV FOX Dizi Haberleri
Yabani 26. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin yirmi beşinci bölümü 12 Mart 2024 Salı günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 26. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 26. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 25. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman, kendisinin ve aynı zamanda Cesur’la Asi’nin sokaklarda geçen çocukluk yıllarındaki travmaların baş sorumlusunun burnunun dibinde olduğunu anlar. Sevdiği insanları geçmişten gelen bu hayaletten korumak zorundadır. Bu hayaletle tek başına yüzleşmeli, Asi ve Cesur’u uzak tutmalı, Rüya’yı tehlikeye atmamalıdır. Fakat hedefine yaklaştıkça, tehlikenin aslında hepsine ne kadar yakın olduğunu fark eder.

Serhan’ın bu adamla bir bağlantısı olduğunu fark etmesi, işleri bambaşka bir boyuta taşır. Gerçekten de Yaman ve arkadaşları için cehennemin kapıları aralanmaktadır.

Bu yeni ama aslında eski düşman, Yaman’la Alaz arasındaki bağı da kuvvetlendirir. Geçmişte yaşananların Asi’de nasıl izler bıraktığını anlayan Alaz, artık reddedemediği aşkına daha da sıkı sarılır. Fakat Asi’nin kalbinde açtığı yaraları onarmak kolay değildir ve kendi hataları, Asi’yi tehlikenin göbeğine doğru itmektedir.

Deniz hakkında ortaya çıkan gerçekleri kabullenmek Güven ve Özge için kolay olmaz. Ancak Özge’ye içine düştüğü imkansız bir durumda yardım eli Neslihan’dan uzanır. İki kadın hem aşkları hem annelikleriyle sınanmaktadır. Ve içlerinden birinin artık geri çekilmeyi bilmesi gerekecektir.

NOW TV Yabani 26. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 12 Mart günü yayınlanan 26. bölümünü ( yirmi altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 26. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ