Yabani 25. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
NOW TV Yabani Dizi Haberleri
Yabani 25. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin yirmi beşinci bölümü 5 Mart 2024 Salı günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 25. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 24. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman, Deniz’e Rüya tarafından atılan mesajı duyduktan sonra Deniz’in bu zamana kadar karşılaşmadığı türde klinik bir vaka olduğunun farkına varır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Rüya, Deniz tarafından manipüle edilmektedir. Yaman’ın herkese Deniz’in manipülatif kişiliğini kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Fakat Deniz bu zamana kadar tüm adımlarını hesaplı atmıştır. Yaman ise bu hesabı bozmaya kararlıdır.

NOW TV Yabani 25. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 5 Mart günü yayınlanan 25. bölümünü ( yirmi beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 25. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ