Yabani 22. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yabani FOX Dizi Haberleri
Yabani 22. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin yirmi ikinci bölümü 13 Şubat 2024 Salı günü FOX'ta yayınlandı. Yabani'nin 22. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte FOX Yabani 22. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 21. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman, Eşref’i öldürenlerin Serhan ve Şebnem olduğundan emin adımlar ile ikisini köşeye sıkıştırmıştır. Anma töreninde herkes tarafından duyulan bu bilgi Soysalanlar gündemine bomba gibi düşer. Bundan en çok etkilenen de Rüya olur. Yaman’ın annesinden şüphelenmiş olması ikisi için geri dönülmez bir yol açar.

Neslihan için senelerce en yakınında tuttuğu iki kişinin babasının cinayetinden şüpheli olarak Emniyet'e alınması son derece yıkıcı bir durumdur. Kendine güvenli bir liman ararken Güven'in eşi Özge karşısına çıkmış ve gerçekler acı bir şekilde yüzüne çarpmıştır. Özge, Yaman’ı tanımak ve nasıl bir cenderenin içine düştüğünü anlamak isterken, hayatlarına hızlı bir giriş yapar.

Annesinin cinayet şüphelisi olarak tutuklanmasıyla sarsılan Rüya, babası  Metin’den daha da acı bazı gerçekleri öğrenir. Şebnem ve Serhan tüm suçu Metin’e yıkmaya çalışmaktadır. Rüya ailesinden geriye kalanları korumak adına Yaman’ı bile karşısına alarak bir mücadelenin içine girer. Gittiği yolun incecik bir ip üzerinde olduğunu bilmeden ilerlerken, Yaman her ne pahasına olursa olsun ondan vazgeçmemeye kararlıdır. 

FOX Yabani 22. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 13 Şubat günü yayınlanan 22. bölümünü ( yirmi ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 22. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ