Yaban Çiçekleri 3. Bölüm İzle

HABER MERKEZİ
Yaban Çiçekleri atv Dizi Haberleri
Yaban Çiçekleri 3. Bölüm İzle

Yaban Çiçekleri 3. Bölüm İzle Full atv Yaban Çiçekleri üçüncü bölüm tek parça izle

Yaban Çiçekleri dizisinin üçüncü bölümü 15 Nisan 2024 Pazartesi günü atv'de yayınlandı. Yaban Çiçekleri'nin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yaban Çiçekleri yeni bölüm izle.

atv ekranlarında yayın hayatına başlayan Yaban Çiçekleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen atv dizisi olan 'Yaban Çiçekleri'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte atv Yaban Çiçekleri 3. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

YABAN ÇİÇEKLERİ 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

"Sen korkağın tekisin!"

Ela, olanları kabullenmekte güçlük çekiyor ve babasının yanında olamadığı için kendini suçluyordur. Kılıç ise Ela'ya destek olmaya çalışır. Kılıç'ın, Osman Fevzi'nin intihar ettiğini açıklamasıyla Nurten evine geri döner ve her şeyin eski haline dönmesini ister. Nurten ve Berna arasında bir yüzleşme yaşanır. Bu yüzleşmenin galibi kim olacaktır? Osman Fevzi'nin avukatı, vasiyeti açıklamak için Ela, Kenan, Nurten ve Kılıç'ı arar. Ela, Kılıç'ın da vasiyette olma sebebini öğrenince çok sinirlenir. Bu sırada yurtdışından dönen İhsan'ın oğlu Gökhan, Ela'yı manipüle eder ve ortaklık adımları atılır. Ancak Kılıç buna direnir ve işleri tersine çevirir.

Yaban Çiçekleri yeni bölüm izle

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncular: Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin

YAN ODA YENİ BÖLÜM İZLE

Yaban Çiçekleri dizisinin atv'de 15 Nisan 2024 Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümünü ( yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YAN ODA 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ