Üç Kız Kardeş 82. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Haberleri
Üç Kız Kardeş 82. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

Üç Kız Kardeş dizisinin 82. bölümü Kanal D ekranlarında 20 Nisan 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Üç Kız Kardeş 82. bölüm İzle.

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 82. bölümü Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 20 Nisan gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 82. bölüm izle linki... Dizi izle ...

Dizi haberleri...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 81. BÖLÜM KONUSU

6 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 81. bölümünde Somer ve Türkan, Sevilay'ın kaldığı evde yangın çıkınca alevlerin arasında kalıyor!

Türkan, Somer'in kendisine zarar verdiği imasında bulunur. Taksi durağındaki adamlar da Türkan'ı rahatsız ettiğini düşünerek Somer'i dövmeye kalkar. Türkan, Somer'i rezil eder. Efe kaybolur. Sadık, Efe'yi bulmaya çalışırken, Kartal ve Derya da yardıma gelir. Efe sonunda bulunur ve Derya'ya teslim edilir. Müjgan, göründüğü gibi iyi bir insan değildir ve Sadık da bunun farkında değildir. Fatih ve Cevriye Sadık'ın gerçekleri görmesi için çırpınır. 

Kartal, Derya'yı telli duvaklı evinden çıkararak evlenmek ister. Derya, muradına ermiştir. Kartal ve Derya'nın davullu zurnalı düğününde bir tek Türkan ve Somer yoktur. Özer, Sevilay'a ev tutar ve Türkan'la Somer de Sevilay'la konuşmaya giderler. Rüçhan'ın talimatıyla ev ateşe verilir. Evde yangın çıkar ve Türkan ile Somer alevler arasında sıkışırlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 20 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 82. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 82. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ