Üç Kız Kardeş 81. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Haberleri
Üç Kız Kardeş 81. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

Üç Kız Kardeş dizisinin 81. bölümü Kanal D ekranlarında 6 Nisan 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Üç Kız Kardeş 81. bölüm İzle.

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 81. bölümü Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 6 Nisan gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 81. bölüm izle linki... Dizi izle ...

Dizi haberleri...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 80. BÖLÜM KONUSU

Sadık’ın, Derya ve Kartal’ın evliliğine olan onayı Türkan’ı çileden çıkarır. Türkan fevri bir kararla babası için sağlık raporu talebinde bulunur. Türkan’ın bu hamlesini öğrenen Sadık kızına yüz çevirir. Serdar, Dönüş’ün hastalığının nüksetmesinden endişelenir ve Dönüş’ün ailesi ile görüşmesine engel olmaya çalışır. Bu durum Serdar ve Dönüş ikilisi arasında çatışmaya neden olabilir.

Derya’nın hamileliğini öğrenen Efe, annesinin başına olmadık işler açacaktır. Türkan’ın, Derya ve Kartal ilişkisine olan tepkisi Rüçhan ve Somer tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Somer bu durum karşısında ilişkilerine dair Türkan’a seçenek sunmak zorunda kalacaktır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 6 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 81. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 81. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ