Üç Kız Kardeş 80. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Haberleri
Üç Kız Kardeş 80. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

Üç Kız Kardeş dizisinin 80. bölümü Kanal D ekranlarında 30 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Üç Kız Kardeş 80. bölüm İzle.

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 80. bölümü Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 30 Mart gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 80. bölüm izle linki... Dizi izle ...

Dizi haberleri...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 79. BÖLÜM KONUSU

23 Mart Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 79. bölümünde Somer, Türkan'a romantik bir evlilik teklifinde bulunuyor!

Kartal, Derya’dan aldığı güzel haberle geleceğe dair planlarını tamamen değiştirir. Ancak Derya’nın tereddütleri vardır. Sadık, Derya ile ilgili söylenilenler karşısında şok geçirir. Sevilay diğer taraftan Kartal ve Derya ilişkisini Özer’e de yetiştirir. Sevilay’ın bu adımı Derya’yı oğlundan ayırmakla burun buruna getirebilir. Derya ve Kartal ilişkisi üzerine babalarının tepkileri nasıl olacaktır? Sevilay amacına ulaşabilecek midir?

Müjgan’ın hayatındaki gelişmeler Cevriye’yi ve kızları işkillendirir ve Müjgan’a dair araştırma yapmaya başlarlar. Sadık’a oyun oynadığını düşünürler. Somer, Türkan için yeni bir teklifte bulunmuşken, Derya ve Kartal ilişkisindeki gelişmeler Türkan’ı çileden çıkaracaktır.

Üç Kız Kardeş 80. bölüm izle

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 30 Mart Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 80. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 80. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ