Üç Kız Kardeş 77. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
Üç Kız Kardeş Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Üç Kız Kardeş 77. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle !

Üç Kız Kardeş dizisinin 77. bölümü Kanal D ekranlarında 9 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Üç Kız Kardeş 77. bölüm İzle.

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 77. bölümü Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 9 Mart gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 77. bölüm izle linki... Dizi izle ...

Dizi haberleri...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 76. BÖLÜM KONUSU

2 Mart Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 76. bölümünde Rüçhan Kartal'ın öz oğlu olduğunu herkese itiraf eder.

Adnan, Rüçhan’dan iki oğlu arasında seçim yapmasını ister fakat işler Adnan’ın planladığı şekilde gitmeyecektir. Kartal, Adnan’a karşı olan duygularına yenilip yanlış bir karar verebilir. Bu yanlış karar sonucunda Kartal ve Somer karşı karşıya mı geleceklerdir.

Diğer taraftan Müjgan’ın eve gelişi Kalender ailesinde gerilime neden olur. Kızlar bu durumu kabullenmek istemezler. Üç kız kardeş annelerinin mezarı başında babalarının ilişkilerine dair birtakım kararlar alırlar. Derya ve Kartal’ın ise, ilişkileri iyice alevlenmiştir.

Türkan ve Somer cephesinde yeni gelişmeler olur. Sıfırdan başlamak her ikisine iyi hissettirse de Rüçhan Kartal’la yakınlaşmak için kararlı adımlar atmaya devam eder, Somer annesini paylaşamayıp, bu yakınlığı onaylamadan, reddetmeye devam edecektir. Rüçhan’ın itirafı ailesi tarafından hoş karşılanmayabilir...

Üç Kız Kardeş 77. bölüm izle

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 9 Mart Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 77. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 77. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ