TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı 148. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

HABER MERKEZİ
Gönül Dağı TRT Dizi Haberleri
TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı 148. Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Yeni Bölüm Tek Parça izle

TRT 1'de Gönül Dağı dizisinin 148. bölümü, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü yayınlandı. Merakla beklenen bölüm dizi biter bitmez internete yüklendi. İşte Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 148. bölümü 12 Ekim 2024 günü TRT 1 ekranlarındaydı. Yeni bölümü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT1 Gönül Dağı son bölüm izle linki... Dizi izle...

GÖNÜL DAĞI 147. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Halime gerçekleri öğrenince ne yapacak? Babası İrfan’ın yaşadığını öğrenen ve bunun şokunu daha üstünden atamayan Taner, dedesini evlerine getirir. Babasının sağlığını merak eden İrfan ise Gedelli’ye gelir. Halime, İrfan’ı görünce nasıl bir tepki verecek? Kaya ailesinde neler yaşanacak yüz kırk yedinci bölümde izleyeceğiz. Kenan ve ailesi arasındaki buzlar eriyecek mi?

Bebeklerinin doğumundan sonra ailesiyle sorunlar yaşayan Kenan ve Elif, bunun üzüntüsünü yaşamaktadır. Ciritçi Abdullah’ın hastalandığını kasaba sakinlerinden öğrenen Kenan, Taner’lerin evine dedesini görmeye gider. Kenan ve Kaya ailesi arasındaki buzlar eriyecek mi yeni bölümde seyredeceğiz. Kiraz, Süslü Badegül’ü çalıştıramayınca ne yapacak?

Süslü Badegül’ü çalıştıramayan Kiraz, tamircilerin yönlendirmesiyle Sefer’in yanına gider. Sefer’in birkaç dakika içinde minibüsü çalıştırması Kiraz’ı şaşırtır. Araç, ilk seferine çıkacağı gün yine çalışmayınca soluğu Sefer’in yanında alır ve onun kendisine komplo kurduğunu söyler. Kiraz, Süslü Badegül’le ilgili Sefer’e ne teklif edecek yüz kırk yedinci bölümde izleyeceğiz.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı dizisinin 12 Ekim günü yayınlanan 148. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

GÖNÜL DAĞI 148. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.